prematıl aldım dun.doktor da kullanabılırsın dedı telefonda .30 cc ıcırdım 2kez.2 saatte bır bebegımı doyurayım dedım ama dun 4 saatte bır anca verdım.sabaha kadar gazı cıkmadı.ayaklarını top gıbı yapıo ben de yedırmeye ugrasıom.bunun bı yolu olmalı.sız ne yapıosunuz gazı ıcın?bır de dun gece de mama vermeyı denedım.mamayı almadı mama sogudu doktum .mamayı sogutup koysak kenara olurmu acaba kac saat dayanır ? ben hazırlayıp soguyuncaya epey zaman gectı.bebgım 2saate nasıl alıstırcam bıolmıyorum.gaz sancısı gecmıyor,yada ben cıkartamadım kımbılır bebgım agzını bır kapatıyor kı ne bıberon ne meme alıyor.nasıl alıstırdınız sız arkadaslar ?
arkadaşlar benim derdim belki çok küçüktür ama bana o kadar külfet veriyor kiprematüre doğurdum miniğimi 1270 gr dı sadece doğum ödemini attıktan sonra geriye kalan kilosu tabiki ememiyor yada ben emdiğine ikna olmuyorum biberonla besliyoruz bugünlerde sürekli ağzından taşırıyor zaten içtiği 50 cc süt onuda dışarı akıtıyor lütfen bir akıl verin napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?