prematıl aldım dun.doktor da kullanabılırsın dedı telefonda .30 cc ıcırdım 2kez.2 saatte bır bebegımı doyurayım dedım ama dun 4 saatte bır anca verdım.sabaha kadar gazı cıkmadı.ayaklarını top gıbı yapıo ben de yedırmeye ugrasıom.bunun bı yolu olmalı.sız ne yapıosunuz gazı ıcın?bır de dun gece de mama vermeyı denedım.mamayı almadı mama sogudu doktum .mamayı sogutup koysak kenara olurmu acaba kac saat dayanır ? ben hazırlayıp soguyuncaya epey zaman gectı.bebgım 2saate nasıl alıstırcam bıolmıyorum.gaz sancısı gecmıyor,yada ben cıkartamadım kımbılır bebgım agzını bır kapatıyor kı ne bıberon ne meme alıyor.nasıl alıstırdınız sız arkadaslar ?
sıcak mamayı soğotmak için biberonu ağzı geniş bi bardağa su doldur biberonu içine koy canım en fazla 45 dk bekliye bilir canım ve ısıtmak içinde bu sefer bardağa sıcak su koyuyosun biberonu içine koyucaksın canım zaten prametüre bebeğin zor taraflarından biride bu canım Allah yardımcın olsun mamasına çok az zeytin yağı koyabilirsin canım ama sen gazına bak ma beslemeye bak bebişi yüz üstü yatır canım ve hafis hafif sırtını sıvazla ay benim kız aklıma geldi çok çektim bu gaz sancısından yeni düzeldi benimki sabırlı olucan artık yapıcak bişey yok canım bu mama fazla vitaminli olduğu için kabız yapıyo ben normal mamaya geçtiğimde bebelac kullanmaya başladım daha ii geldi aptamili kullan 4 kilo olunca diğer mamalardan denersin artık hangisi i gelirse öle devam edersin canım:1hug: zorla uyandırıyodum ben canım