Premature anneleri lütfen yardım

sinemasya09

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
176
380
18
30
Merhabalar 34 haftalık hamileyim fakat bebeğimin gelişimi 30. Hafta ile uyumlu. Maalesef kg alma ve büyüme olmuyor. Ciğer geliştirici iğne yapıldım. Her an doğuma alınabilirmişim. Sürecin çok yabancısı ve endişeliyim? Bebeğim nasıl büyüyecek, küvezde kalacak mı? Premature 2 takım aldım ama onları mı giyecek? Premature bezi aldım ama yeterli mi bunların hepsi kafamın içinde geziniyor. Tecrübeli olup bilgi verebilecek olan var mı?

öncelikle sakin olmaya çalış 🥰 başı çok zor ama sonu çok güzel. Bebeğin senin sevginle ve sabrınla büyüyecek endişe etme.
Ben 30. Haftaya gelmeden doğum yaptım. Küvöz sürecimiz oldu tabi. Erken doğum olduğu için bebek kendini dış dünyaya hazırlayamadan doğuyor bu da küvöz desteğini beraberinde getiriyor ama korkma. Ben süt sağıp götürdüm küvöz süresi boyunca. Ziyaret hakkı kanguru bakımı vs var zaten bebek kendini toparladığında. Bizim hastanemiz öyleydi yani.
Kıyafet konusunda da bebek küvözde kaldığı için kıyafet giymiyor bezle duruyor bebekler sadece küvöz sıcaklığını ona göre ayarlıyorlar zaten 😊 bez konusu da bez bittikçe az kaldıkça bizden istiyorlardı o şekilde tekrar alıp götürüyorduk bez pişik kremi vücut bakım yağı vs
Ben zamanın nasıl geçtiğini anlamadım önümüzdeki ay birinci doğumgünü 😊

Back