• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler prematüre anneleri bi bakar mısınız??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Winston

EGE & ECE
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
1.109
1
641
Diğer
20.07.2010 da 34+0 da ikizlerimi dünyaya getirdim oğlum 1500 gr kızım 1970 gram ikisindede solunum sıkıntısı vardı oğlum 15 gün kızım 1 ay küvezde kaldı.
bunlar küçük bebek oldukları için bazı testleri var denildi işitme ve görme kalça ultrasonu falan dediler tamam dedim kalça ultrasonuna 1 ay sonraya işitme ve duymaya ise 26 kasıma gün verdiler şimdi kafama takılan bu kadar geç mi oluyo bu testler yoksa böyle mi olması gerekiyo bilginiz var mı???

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.
Testler için doğru olan zamanlar verilmiş endişe etme.

canım gözün aydın,daha yeni duydum doğum yaptığını..evet testlerin zamanı var,öyle olması gerekiyor.bizede bebekler küvözden çıktıktan 1 hafta sonrasına gün vermişlerdi.hatta bu yüzden 1 hafta fazladan kalmıştık ankarada.kalça filmide daha yeni çekildi,iki hafta oldu.

çok saolun hepinize tşkler endişelenmiştim açıkcası sanki ilgilenilmiyo gibime gelmişti tekrardan saolun:)

Back