- Konu Sahibi karakxixzz
-
arkadaşlar sütüm azaldı kızıma yetmiyo bende dün mama aldım Milupa Prematil düşük doğum ağırlıklı prematüre bebeklerin beslenmesi için hazırlanmış ve bebek 3.5 kilo olana kadar kullanılan mamaymış
benim kızım şuan 2900 gr olduğu için bizde bunu aldık fakat günde kaç cc vereceğimi bilmiyorum bu mamayı kullanan varmı acaba yardımcı olurmusunuz lütfen.
arkadaşlar sütüm azaldı kızıma yetmiyo bende dün mama aldım Milupa Prematil düşük doğum ağırlıklı prematüre bebeklerin beslenmesi için hazırlanmış ve bebek 3.5 kilo olana kadar kullanılan mamaymış
benim kızım şuan 2900 gr olduğu için bizde bunu aldık fakat günde kaç cc vereceğimi bilmiyorum bu mamayı kullanan varmı acaba yardımcı olurmusunuz lütfen.
Yoğun bakım doktorumuz 3-3,5 kilo olduklarında 1 numaraya geçersiniz demişti. Ama kontrole gittiğimizde bir süre daha devam etmemizi söyledi. Doktorunun onayını alsan daha doğru olur.Arkadaşlar benim kizim da prematüre dogdu. Aptamil kullandim prematüre olanlar için. Kizim su an 3.500 kilo.normal mamaya geciyim mi
Bence doktoruna danis bnm bebegim de premature ve 2500 gr oldugunda takviyr olarak doktorumuz mama onerdi ve 1 numara premature icin degil ozellikle.doktoruna danis bence her bebek farklidirArkadaşlar benim kizim da prematüre dogdu. Aptamil kullandim prematüre olanlar için. Kizim su an 3.500 kilo.normal mamaya geciyim mi
Teşekkür ederim canım. Sitede yeniyim.ve bwbegim old sonra herseyi bilmek istiyorum. Yazilanlari okuyorum fakat bazen yazamiyorum.tekrar tesekkurlwrBence doktoruna danis bnm bebegim de premature ve 2500 gr oldugunda takviyr olarak doktorumuz mama onerdi ve 1 numara premature icin degil ozellikle.doktoruna danis bence her bebek farklidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?