Premature Bebekler Preklaampsi geçiren ,hamileliği riskli gruba giren anneler doktorunuz kimdi?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canxoxzxuxm77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
76
0
86
İstanbul
istanbul beylikdüzünde oturuyorum.İlk gebeliğim hep riskli geçti şimdi yeniden hamileyim.iyi bir doktor arıyorum.gittiğiniz doktorlar kimdi memnun muydunuz

istanbul beylikdüzünde oturuyorum.İlk gebeliğim hep riskli geçti şimdi yeniden hamileyim.iyi bir doktor arıyorum.gittiğiniz doktorlar kimdi memnun muydunuz

Bende de pıhtılaşma rahimağzı yetmezliği ve eşimde genetik sorun vardı. 2 tane 8 haftalık düşük bir tane 25 haftalık erken doğum( Bu gebeliğimde doç. dr.Arda Lembete gittim. Rahim ağzıma laparoskopik serklajla dikti. Çok iyi bir dr ve riskli gebeler konusunda uzman perinatolog. Kesinlikle tavsiye ederim. Oğlumun adını bile dr mizin adını verdik:))

canım çok geçmiş olsun.Arda bey nerde çalışıyor.

Sağ olasın. Pazartesi hem Femical Klinikte hem Ataşehir Memorialde, Salı, perşembe,cumartesi Femicalde, çarşamba cuma Ataşehir memorialde.

Netten araştır googleye ismini yaz videolara tıkla vakit buldukça seyret. İşine yarayacak çok şey öğrenirsin. Femical klinik de var nette...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…