Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature BebeklerPreklaampsi geçiren ,hamileliği riskli gruba giren anneler doktorunuz kimdi?
istanbul beylikdüzünde oturuyorum.İlk gebeliğim hep riskli geçti şimdi yeniden hamileyim.iyi bir doktor arıyorum.gittiğiniz doktorlar kimdi memnun muydunuz
istanbul beylikdüzünde oturuyorum.İlk gebeliğim hep riskli geçti şimdi yeniden hamileyim.iyi bir doktor arıyorum.gittiğiniz doktorlar kimdi memnun muydunuz
Bende de pıhtılaşma rahimağzı yetmezliği ve eşimde genetik sorun vardı. 2 tane 8 haftalık düşük bir tane 25 haftalık erken doğum( Bu gebeliğimde doç. dr.Arda Lembete gittim. Rahim ağzıma laparoskopik serklajla dikti. Çok iyi bir dr ve riskli gebeler konusunda uzman perinatolog. Kesinlikle tavsiye ederim. Oğlumun adını bile dr mizin adını verdik:))