teodoracim içinde yatak da olmayinca pahali oluyor benim için.biraz daha indirim yapabilirsen ciddi almayi düsünüyorum. .birde insallah istanbulda oturuyorsun dur :)biz yatağı neredeyse hiç kullanmadığımız için yatak almadık içine. Fiyat konusunda da eğer araştırırsanız en düşük fiyatının 400 TL olduğunu göreceksiniz. O yüzden fiyatı makul tuttuğumu düşünüyorum daha fazla yardımcı olamayacağım maalesef :/
toradaracım cevapların için teşekkür ederim ama sonradan farkettim yatak sallanmıyormuş.benim zaten sallanmayan ahşap beşiğim vardı.sallanan birsey olsun istedim..hayırlı alışveriller size :))küçükçekmecedeyim ben de sefaköy çok yakın bize. Arkadaş almayacaksa eğer size elden teslim edebilirim :)
istanbul neresı ben sefaköydeyım satılmadıysa elden teslım alabılıceğım semtteysenız bu fıyata dusunurum
toradaracım cevapların için teşekkür ederim ama sonradan farkettim yatak sallanmıyormuş.benim zaten sallanmayan ahşap beşiğim vardı.sallanan birsey olsun istedim..hayırlı alışveriller size :))
iyi günler bebeğim 8 aylık eşim öğrenci bebeğimiz bizimle aynı yatakta uyuyor, çünkü ona beşik alamıyoruz bu bir sorun değildi ancak artık çok huzursuz uyuyor ve uykularımızı yitirdik bu konuda bize yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba uyku seti duruyor mu? Bir de benim beşiğim 60*120 ahşap. Park yatak setleri ahşapa uymuyor mu?
uyku seti duruyor. zaten oldukça büyük bizim beşiğe büyük gelmişti. ilgileniyorsanız daha fazla resim de atabilirim.