• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pregnly iğne hakkında. .

Susi96

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
310
171
103
28
Arkadaslar herkese merhaba başlıkta da belirttigim üzere pregnly iğne kullanıpta sonuç alan var mı bilmek istediğim öncelikle bu. Ben bu ayın 11inde igne oldum bugün 10 gün oldu sabirsizim test yaptırmak istiyorum kasık ağrısı ve şişkinlik var agrim sürekli değil ara ara oluyor . Yardımcı olursanız sevinirim kızlar beklemek gerçekten çok zor

5000 likti sanırım zaten pregnyl bulabiliyorsanız şanslısınız çünkü bulunması zor bir iğne benim doktorum bulamam diye ovitrelle de yazıyordu ama ben eczane eczane gezip arayıp buluyordum etkili bir iğne

Ben klomen ve dostinex tedavisi görüyordum 1ay kullanıp bir ay ara veriyordum 2.klomen+pregnyl kullanımımda iki yumurta oluştu biri çatladı diğeri çatlamayıp kiste dönüştü çatlayan döllendi ve şuan 4. Ayımda gebeliğimde

Adetinin 21. Günü progesteron tahlili yaptırmanız lazım orda yumurta çatladımı belli olur belki çatlamadı kiste dönüştü doktorunuz takip etmiyor mu bunları

Bu ay ilk kez yazdı bende bir sorun yok aslında sadece doktora gittiğimde 14. Günümdü şansım yükselsin diye igne yazdı yumurtamda vardı eğer etkili olmazsa ileri bi poliklinige başvurursun dedi infertilite poliklnigine

Ben iğneden sonra 12. Günde adet oldum ve cok sanciliydi ilk günüm sonrasında sancim olmadı

Açıkçası bişeyim yokken bünyemi ilaçla yorma istemiyorum ignenin bi dahaki aya etki edebilecegini söyleyen de oldu etrafımda bide adet düzeni bozulması gebeliğe hazırlık diye duydum benimde bozuldu bu ay erken oldu umitleniyor insan herseyden

Doktorun uzun bu şekilde kullanması gereksiz olmuş gerçekten eğer bir sağlık sorununu yoksa evde kullanılan ovulasyon kitleriyle yumurtlama takibinizi kendiniz yapabilir düzenli ilişkiyle sonuç alabilirsiniz

Back