- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
İnşallah diyelim o zaman siz ne zamandır istiyorsunuztamam canım ozaman sayı ve hız şuanki durumu göre iyi demişti bizim doktor senin eşinle birebir aynı benimkide morfolojiyi çok önemsemiyor doktorlar %2 bile yeterli onlar için inşallah biran önce kalırsın
Bence hiç geç kalma derim biz boşu boşuna beklemişiz çünkü varikosel çıktı ve amielyat oldu eşim
Doktor bir daha ki gelmenize testi yaptırmış ol dedi. Garibim bi tuhaf oldum dedi nedensebiran önce yaptırsın canım oda önemli çünkü :)
nerdeyse 1 - 1 buçuk yıl olucak canımİnşallah diyelim o zaman siz ne zamandır istiyorsunuz
Siz keçiboynuzu kürü yaptırın hız sayı çok iyi çıkmış bizim de morfoloji %3Bizim morfoloji problemimiz var %2. Sayı 168 milyon hız 52
Sayi ve hiziniz iyi gorunuyor doktorlar morfolijiyi pek onemsemiyorlar ama saglikli icin 7 nin uzernde olmasi gerekiyor yaziyir netteCanım sizin değerlerle benim eşimin değerleri aynı ama dr bize eşimde sıkıntının olmadığını söyledi. aklım karıştı:S
%4 normal yazıyor canm rapordaSayi ve hiziniz iyi gorunuyor doktorlar morfolijiyi pek onemsemiyorlar ama saglikli icin 7 nin uzernde olmasi gerekiyor yaziyir nette
Bizim kullandığımız çakşır suyu sayısını hiç kimse kullanmamıştır sanırım 20 şişeden fazla hiçti hıza etkisi yok çakşırın zaten sayıya iyi geliyor sabah akşam 3 ay boyunca portakal suyu sıktım bol c vitamini olan meyve salataları yaptım kuru yemiş bol yedirdim proxeed plus içti 3 ay keçi boynuzu kürü ve özü tüketti bal polen arı süü propolis karışımı yedi zeytin yağında incir falan yok olmuyor. Bizim yerimize normal bir çift bunları yapsa dokuz doğururduBi de bol C vitamini alacak
İnşallah olmazsın ama bebiş olduğu için olmazsın inşallahyaaaaa bayıldım konuyaaaa
ben de pazartesi regl olursam salı başlıyorummmm ❤
Dna hasar testi yaptırdınız mıBizim kullandığımız çakşır suyu sayısını hiç kimse kullanmamıştır sanırım 20 şişeden fazla hiçti hıza etkisi yok çakşırın zaten sayıya iyi geliyor sabah akşam 3 ay boyunca portakal suyu sıktım bol c vitamini olan meyve salataları yaptım kuru yemiş bol yedirdim proxeed plus içti 3 ay keçi boynuzu kürü ve özü tüketti bal polen arı süü propolis karışımı yedi zeytin yağında incir falan yok olmuyor. Bizim yerimize normal bir çift bunları yapsa dokuz doğururdu
Hayır hızıyla bir alakası var mı ?Dna hasar testi yaptırdınız mı
Sperm de ki her türlü bozukluk yapı hız dna yla ilgisi olabiliyor canım bu testin sonucuna göre tedavi veriliyorHayır hızıyla bir alakası var mı ?
Teşekkürler yıl sonunda zaten bir tüp bebek merkezine gideceğiz orada yaparlar sanırım ya da biz talep ederiz :)Sperm de ki her türlü bozukluk yapı hız dna yla ilgisi olabiliyor canım bu testin sonucuna göre tedavi veriliyor
Rabbim tez vakitte nasip etsin bebişlerimiziTeşekkürler yıl sonunda zaten bir tüp bebek merkezine gideceğiz orada yaparlar sanırım ya da biz talep ederiz :)
Akıntı da yumurtlamayı anlıyor musun sennKullanmaya basladigimin 9. Gunu bugun sanci basladi an itibariyle kasik.ve bel agrisi bakalim.akinti olacak mi yine uyutmayacak mi agriben tatildeym.esim yok heba olmasak bari 2 gun sonra gelecek
Genelde evet cok nadir sasarAkıntı da yumurtlamayı anlıyor musun senn
Nasıl oluyor peki açıklayıcı tarif edebilir misinGenelde evet cok nadir sasar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?