- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Aynını bende dedim normalde kimseye ısrarcı olmam ama ümitlendirmekte istemiyorumCanım kaç zamandır sen aklımdasın. Söylemeyim diyorum boş yere ümitlendirmek istemiyorum. Ama neden bilmiyorum sanki sen bu ay hamile kalcan gibi hissediyorum
Yok kuzum malesef keşke içinize doğan şey olsaydı ama belirtisi geldi kanamam da başlar bi iki saateCanım kaç zamandır sen aklımdasın. Söylemeyim diyorum boş yere ümitlendirmek istemiyorum. Ama neden bilmiyorum sanki sen bu ay hamile kalcan gibi hissediyorum
Leke geldi canım şimdi malesef keşke olsaydıAynını bende dedim normalde kimseye ısrarcı olmam ama ümitlendirmekte istemiyorum
Üzüldüm yaLeke geldi canım şimdi malesef keşke olsaydı
Bende çok üzgünümÜzüldüm ya
Nasip kuzummBende çok üzgünüm
Üzülme canım umudumuzu kaybetmek yokBende çok üzgünüm
Nasip kuzumm
Sağolun kızlar hakkımızda hayırlısı inşallah ne zaman hayırlıysa o zaman gelsinÜzülme canım umudumuzu kaybetmek yok
AminSağolun kızlar hakkımızda hayırlısı inşallah ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin
Kuzu yapabilirsen bugğn de değerlendirKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... dün pik günümdü değrlendirdim bugün yine test yaptım ama yine T koyu... çatlamamış.. ne yapmam lazm...
normalde pikin ertesi günü silikleşirdi
değerlendirdim kuzu... ama eşidme sorun var die üst üste ilişki yaşamak sperm kalitesini düşürüyormuş.. bende atın ölümü arpadan olsun ddimKuzu yapabilirsen bugğn de değerlendir
Bence şuan ovulasyon günün olduğu için öyle. Bende dün ölüyordum kasık ağrısından. Yürürken sanki bi kemik batıyor gibiydi. Bi baktım takvime ovulasyon muş. Bugün geçti şükürdeğerlendirdim kuzu... ama eşidme sorun var die üst üste ilişki yaşamak sperm kalitesini düşürüyormuş.. bende atın ölümü arpadan olsun ddimbugünüde değerlendirecem
ama aşırı derece kasıklarımda batma ve ağrı var... ilk defa böyle oluyor....
kalbini seveyim senin... inşallah tatlımBence şuan ovulasyon günün olduğu için öyle. Bende dün ölüyordum kasık ağrısından. Yürürken sanki bi kemik batıyor gibiydi. Bi baktım takvime ovulasyon muş. Bugün geçti şükürinşallah tutturmuşunuzdur
İlk sayfada yazıyor canımBen de eylülde yapmayı düşünüyorum. Nasıl yapıyoruz bilgisi olan var mı
Sağolaısn bakayımİlk sayfada yazıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?