Gebeliğe Hazırlık 🤰🏼(2 Aylık hamilelik)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ferda Kaplan CANDAN

💞FerdAzra💞
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
72
101
93
34
MERHABALAR HANIMLAR 2 AYLIK HAMİLEYİM BENİM GİBİ YENİ HAMİLE OLANLAR VARSA TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM 🤰🏼🧿
2. hamileliğim bi kızım var 6 yaşında çok şükür rabbim 2. Kez de nasip etti anneliği ilk gibi heyecanlıyım uzun zaman sonra olunca tecrübesizim 🙄 ( sanki ilk hamileliğim) 😂

MERHABALAR HANIMLAR 2 AYLIK HAMİLEYİM BENİM GİBİ YENİ HAMİLE OLANLAR VARSA TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM 🤰🏼🧿
2. hamileliğim bi kızım var 6 yaşında çok şükür rabbim 2. Kez de nasip etti anneliği ilk gibi heyecanlıyım uzun zaman sonra olunca tecrübesizim 🙄 ( sanki ilk hamileliğim) 😂
Bende bir buçuk aylık hamileyim canım 5 aylık kızım var hemde sezeryan doğum kusmaktan ölüyorum ama herşeye rağmen yeni bir heyecan oldu

Merhaba canim bende iki aylik hamileyim ve bi oglum var 6 yasinda, senin ayniyiz resmen :) iyi oldu valla böyle konu acman. Rabbim sag saglim kucagimiza alsin insallah bende cok heycanliyim, tam kac haftaliksin ?

Merhaba canim bende iki aylik hamileyim ve bi oglum var 6 yasinda, senin ayniyiz resmen :) iyi oldu valla böyle konu acman. Rabbim sag saglim kucagimiza alsin insallah bende cok heycanliyim, tam kac haftaliksin ?
Ooo maşallah 🤩 sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻7+5 tam sen kaç haftalıksın nasıl geçiyor hamilelik 🤰🏼

Merhaba kızlar bende yeni hamileyim Rabbim kısmet ederse sanırım 4 veya 5 haftalık falanım daha doktora görünmedim 🥰Rabbim bebisleriniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insAllah

Son adet tarihin neydi canım kan verdin mi
19 temmuzda adet oldum cnm 23 unde bitti 24 sabahında ilişki oldu kan testi yapmadım cnm 19 ağustosta bekledim ama gelmedi tabi adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı olmadım 20 ağustosta sabah ilk idrarla kaset test yaptım ve direk koyupembe 2 çizgi cıktı

Back
X