Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin baya geçmiş benim 1 gün geçti yaptırdım 5 e düşmüş onu belirtmemisim tekrar kan verseniz bu testi ne zaman yaptırdınız
He 7.51 çıktığında 6 gün geçmişti bide yarın tekrar test vericem ama kanamam artıyo korkuyorum işte burda imkanlar çok zor özellikle hastane

Çok haklısınız devlette gerçekten çok zor malesef iyi doktora denk gelmek çok büyük şans. Umarım sonucunuz iyi olun bilgilendirin bizi de ama bana kalırsa kanamanız artarsa tekrar acile gidin
Boşa gitmiş oluyorum inansın ebeler dahil öyle bıkmış durumda ki çünkü burda sora bulamayan tüm gebeler kanamam var deyip dopumhaneye çıkarak bebeklerini ultrasonda görmek istiyorlar o yüzden ebeler de değişik

He 7.51 çıktığında 6 gün geçmişti bide yarın tekrar test vericem ama kanamam artıyo korkuyorum işte burda imkanlar çok zor özellikle hastane
Inşallah sağlıklı bir geBelik olur herşey gönlünüzce olması dilegiyle

Keşke alttan muayene ettirmeseydin canm çok sakıncalı diyorlar ondan artmıştır kanaman . Çubukta gebelik gozukuyor . Yarın testini yaptır bakalım ne çıkacak . Uzan bence yerinden hiç kalkma .

Keşke alttan muayene ettirmeseydin canm çok sakıncalı diyorlar ondan artmıştır kanaman . Çubukta gebelik gozukuyor . Yarın testini yaptır bakalım ne çıkacak . Uzan bence yerinden hiç kalkma .
Öyle yapıyorum zaten uzanıyorum .
alttan muayene de mecbur yaptırdım küçükse en azından orda görünür diye doktor diyo ki bana seninki sadece kanda çıkan gebelik olabilir diyo sen adet olmussundur diyo evde yaptığın testler yanlış çıkabilir diyo yani inanın moral bozukluğundan başka bir şeye yaramadı şuan gtmem

Banada kimyasal gibi geldi ama her şerde hayir vardir derler. Dış gebelik olmasindan iyidir. Ayrica kimyasal sonrasi saglikli gebelik yasayanda çok. Bu ay bende de ayni lekelenmeler var acikcasi gitmedim dr a . Testte yapmadim. Eski usül takiliyorum artik. Regl günümü bekliyorm. Eger adet olursam bende tutunmadi diyecegim. Belkide kimyasal.

Arkadasin dedigi gibi artik erken genelik testleri ile kimyasallar farkediliyor. Eskiden bilinmiyormuş.

Bence uzulmeyin psikolojinizi bozmayin. Bir cogumuz ayni durumdayiz. Bu platformu buyuzden cok seviyorum.

Birimiz düşünce digerimiz topluyor. Belkide bu vesileyle bizde bir gün mucizemize kavusacagiz. Kader arkadaşlarim❣

Dediğiniz gibi inşAllah herkes sağlıkla kavuşur bebeğine nasip olur şnşAllah .

Evet haklısınız insanları bu duruma mecbur bırakmaları çok kötü herkes o kadar haklı ki böyle güzel bir süreci bile içlerine sinecek heyecanı yaşayacak şekilde yaşatmıyorlar. Umarım keyifle sağlıkla yaşayacağınız bir hamilelik olur..

Alttan muayenenin zararlı olduğuna dair algı var ama malesef pek çok erken dönemdeki risk ve bebeğin durumu alttan muayene ile değerlendiriliyor düşük ve kanama ondan olmaz..

Ben de öyle düşünüp bugün yaptırdım ve evde yaptığım testler pozitif bakalm yarın kan vericem yine

Ilk defa yaşadığım bişey bu ne diye adlandirscam doktora gitsemiudim bilemedim kafam allak bullak oldu mutluydum sonucu alana kadar sonuçtan sonra çöküş yaşadım gerçekten
uzuldum ya insallah dogru zamanda hayirlisiyla gelir

Mrb kızlaar inşAllah vardır Bat 23 ağustos benimde

Hayırlı olsun topik inşAllah bu topik bana uğur getirir

Catlatma ignesinden sonra iliski sıklığiniz nasildi hayirli olsn bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…