Gebeliğe Hazırlık Prefert kullananlar 2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nil Toprak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
68
52
8
Merhaba,
Burada yazılanları okuduktan sonra, Prefert jel satın aldım. Daha önce kullananlarda bu topic altında deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Denedikten sonra ben de umarım güzel haberlerle gelirim.

selam canım faydalı bir topik olmuş aslında ama jel yeni sanıeım kullaann da az. Ben de önümüzdeki ay alıp deneyeceğim yazarım buraya

Merhaba,
Burada yazılanları okuduktan sonra, Prefert jel satın aldım. Daha önce kullananlarda bu topic altında deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Denedikten sonra ben de umarım güzel haberlerle gelirim.
Ben kullanıyorum canım bu ay 2. Ayım ben daha çok adet sonrasındaki ilk gün kuruluk yaşıyorum acı veriyor diye almıştım çok memnunum rahat bir şekilde eşimle birlşkte olabiliyorum ama yumurtlama günlerimde hiç kullanmadım sanki bir zararı olacak gibime geliyor halbuki sperm dostu yazıyor ama o psikoljiden kurtulamadım

Ben bu ay sürekli kullandım. Yumurtlama yaşadım o günlerde de kullandım. Çok merak ediyorum bu ay bir işe yaracak mı sizin 2. Ayınız olduğuna göre ilk ay bir etkisi olmamış. Doğru mu?

Ben
Ben bu ay sürekli kullandım. Yumurtlama yaşadım o günlerde de kullandım. Çok merak ediyorum bu ay bir işe yaracak mı sizin 2. Ayınız olduğuna göre ilk ay bir etkisi olmamış. Doğru mu
Ben bu ay sürekli kullandım. Yumurtlama yaşadım o günlerde de kullandım. Çok merak ediyorum bu ay bir işe yaracak mı
Ben bu ay sürekli kullandım. Yumurtlama yaşadım o günlerde de kullandım. Çok merak ediyorum bu ay bir işe yaracak mı sizin 2. Ayınız olduğuna göre ilk ay bir etkisi olmamış. Doğru mu?
İlk ay hormon değerim yüksekmiş canım prolaktin tedavisi oluyorum değerim düştü bu ay ilk deneme say hatta bugun ovülasyonda çift çizgiyi gördüm bugün jeli kullanmadım ayy elim gitmiyor nedense ama yarını da değerlendirmem gerek yarın kullanacam galiba

Kaçırmayın bu günleri jel spermi daha hızlı ulaştırıyor ve öldürmüyor diye okumuştum o yüzden ben hep kullandım. Umarım emeklerimize ve verdiğimiz paraya değer çünkü biraz pahalı. Güzel haberler verelim birbirimize inşallah benim bat 9 Aralık. Kasıklarım ve belim ağrıyor, göğüslerim şişti ama regl olacağım için de olabilir.

Evett oldukça pahalı Hiç sormayın emeğimiz stresimiz kafaya takma diyolar da elde değil ki inşallah en kısa sürede bebişimiz olur bizlerin de belirtiler aynı adet belirtisi ile gebelik belirtisi ben evlendiğim ilk aylarda kendimi hep hamile sanırdım ama inşallah seninki bebiştir

Psikolojik olarak hep hamileyim ben zaten Yeni başladım ben denemeye o yüzden insan heyecanlanıyor. Umarım ikimizin hatta burda çok isteyen herkesin olur Ben tüm yumurtlama günlerini, pikleri yakaladım üzerine bir de Prefert kullandım. Daha napım artık

Ben jel siz iliskiye giremiyorum jel ler de spermlere zarar veriyormuş diye preseed almistim. Evet cidden çok pahalı ciceksepetinden 250 liraya aldım. Aparat isi beni çok zorladı açıkçası. Neyse 1 tanesini denedim ama acıttı zor oldu yani. Sonra o gun iliskiden sonra hafif bir akıntıya karışık kan geldi tuvalette. Asiri korktum. Hemen internete olumsuzlukların yazdım karşıma çıkan yazılarda spermlerin kalitelisi de kalitesizini de tutuyor bebekte sorun olabilir gibi şeyler çıkınca iyice korktum. Başka da kullanmadım attim. Yani olumlu olabilir olumsuz olabilir ama interntte her yazılana inanmamak da lazım. Ben oyle düşünmüştüm. Size kalmış.

250 mi olmuş Evet internette ben de okudum kalitelisini de kalitesini de tutuyor diye. Ama ben riske girdim bu ay kullandım. Adetime 3 gün kaldı. Hiçbir fikrim yok adet olacak mıyım? Belirtiler hafif hafif başladı ama. Bu arada dediğiniz gibi kullanımı biraz zor, beni çok strese sokuyor o aparatı kullanmak. Başta biraz parmağınızla sürün ve öyle deneyin. Belki tahriş olmuştur o aparat yüzünden.

Evet ilk olmayinca biraz jelinden sürdüm artik oyle yaptim. Ama bir daha kullanmadım. Hayırlısıyla saglikla olur inşallah sizin . Her ay deneyenler varmis. Bir ayda bilmiyorum da etkisini.

Evet ilk olmayinca biraz jelinden sürdüm artik oyle yaptim. Ama bir daha kullanmadım. Hayırlısıyla saglikla olur inşallah sizin . Her ay deneyenler varmis. Bir ayda bilmiyorum da etkisini.
Hepimiz için en doğru ve hayırlı zamanda olsun canım Olursa bu jelde vesiler olacak

Arkadaşlar merhaba, alakası var mı bilmiyorum, bu platformda bazı arkadaşlar kaliteli de olsa kalitesiz de olsa spermi yakaladığını yazmıştı. Ben yeni evliyim ve çocuk istemeye başlayınca bu jeli kullanmaya başladık. İlk aydan testlerim silik çıktı hatta ne çabuk etki gösterdi diye çok mutlu olmuştum. Ama kan testim 6,93 çıktı ve sonra yükselmeden regl oldum. Jel ile alakası olmayadabilir. İlk denememdeki deneyimim bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…