Preeklemsi nöbeti

Kubracan134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
19
0
24
Selam kızlar ben preeklemsi nöbeti geçirdim acil sezeryana alındım tansiyonum 17 oldu gözlerimde ışık çakması oluştu suretler kayboldu hastanede yattım iki hafta hala gözlerimde ışık hassasiyeti var gözlerim tam net değil bu durumu yaşayan var mı gözlerim ne zaman düzelir tansiyonum hala 13 14 oluyor bu durum ne kadar devam edecek
Ayrıca nöbete bağlı beynimin görme merkezinde ödem oluşmuş doktor geriler bu konuda bilgi sahibi olan var mı?

Selam kızlar ben preeklemsi nöbeti geçirdim acil sezeryana alındım tansiyonum 17 oldu gözlerimde ışık çakması oluştu suretler kayboldu hastanede yattım iki hafta hala gözlerimde ışık hassasiyeti var gözlerim tam net değil bu durumu yaşayan var mı gözlerim ne zaman düzelir tansiyonum hala 13 14 oluyor bu durum ne kadar devam edecek
Ayrıca nöbete bağlı beynimin görme merkezinde ödem oluşmuş doktor geriler bu konuda bilgi sahibi olan var mı

Bebeğim şuan küvezde 1950 Gr dediler sonra 1650 Gr acaba bu durumdan dolayı mı zayıfladı 16 gündür kuvezde kaç gün kalır daha?

Bebeğim şuan küvezde 1950 Gr dediler sonra 1650 Gr acaba bu durumdan dolayı mı zayıfladı 16 gündür kuvezde kaç gün kalır daha?
Benim de tansiyon problemim var 18.haftadan beri alfamed kullanıyorum doktor doğumdan sonra da kullanacaksın dedi o yüzden tansiyonunuzun hemen normale dönmemesi normal olmadı bi kardiyoloji ye de görünün. Bebekler kuvezde kilo veriyor ablaminkide kilo vermişti kaç haftalık dogdu ?kendi başına nefes alabilmesine göre değişiyor kuvezde kalma süresi ablamın bebegi 33 de doğdu 19 gün kaldı

34 haftaya girdik doğdu gebeliğimde tansiyon ilacı kullanmadım ayaklarım gözüm çok şişti tansiyon 16 oldu acile gittim 4 gün yatırdılar gebelik zehirlenmesi değil deyip taburcu ettiler 1 gün arayla nöbet geçirdim tekrar acile gittim ama bu sefer yukarda saydıklarım oldu yani doktor ihmali

X