- 14 Kasım 2021
- 92
- 12
- Konu Sahibi Senelvolkan
Arkadaslar merhaba preeklempsi sonucu 8 ay once bebegimi kaybettim genetik testlerimi yaptirdim pihti veya baska bir sorun cikmadi kromozom ayristirmasi yaptiracagim randevu gunumu bekliyorum cok doktora gittim bu 8 ay surecte bende hic bir sorun bulamadilar hic bir doktor altta yatan bir problem bulamadi ne tansiyon nede pihtilasma suan tekrar cocuk dusunuyorum hic bir ilac kullanmama gerek yok diyorlar sadece tuz diyeti tansyon olcumu stresten uzak durmam gerektigini soylediler buradaki yazilari okuyorum ama cok eski suan benim gibi bu sorunlarla ilgilenen arkadaslarimla hilgi edinmek isterim bu cok rastlanan bir durum olmadigi icin etrafimda hic benimle ayni kaderi yasayan yok o yuzden hic bisey bilmiyorum yeni arastirmamda peritanolojoye gidenlerde varmis benim doktorum uzman doktordu bolumu peritanoloji degildi suan onada mi gitmeliyim bilmiyorum suanki doktorum kan sulandirici kullanmayacagiz yine kanaman olursa nasil duracak diyor ama burda okudugum cogu insan gebe kalir kalmaz bu igneyi kullanmis kafam cok karisik lutfen benimle ayni kaderi paylasan birileri varsa bilgilerini benimle paylasabilirmi