Kızlar aynı durumları yaşayan var mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. 33 haftalık hamileyim bebeğim 2 hafta geriden geliyor tansiyonum genel olarak yüksek ve idrarda protein kaçağı çıktı şuan hastanede yatıyorum. Kimse ne olup biteceğini söylemiyor ya da bilmiyor. 2 doz ciğer geliştirici vuruldum. Merak ettiğim durum doğuma alınma ihtimalim var ama doktor bekleyedebilir genelde 34. Haftayı mı bekliyorlar böyle bir durum için bilginiz var mı bebeğimde küçük nolur bilen biri yardım edebilir mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Preeklampsi ve yüksek tansiyon
- Konu Sahibi Beyzadee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Eylül 2018
- 475
- 346
- 103
- 31
- 15 Ocak 2023
- 297
- 149
- 23
- 38
Merhaba benim de tansiyon sorunum var yarın hastaneye yatışım var. Normalde 31 hafta ama bebek 28 de kalmış ciğer geliştirici vuracaklar. Ve bebek çok küçük küvezde kalabilir. Sizin haftanızla uyumlumuydu bebek. Küvözde kaldı mı? Umarım şu an çok iyidir bebeğinizMerhaba, tansiyonunuz ne kadar yüksek? Benim en fazla 150/80 falan çıkıyordu tansiyon ilacı başlamıştı doktorum 140 çıktığı an evde haber ver demişti taburcu ederken, ben 34+1 de emr ile acil doğum yaptım, yani ölye olmasa daha beklicektik tansiyonum 140 olmadığı sürece
- 5 Şubat 2024
- 482
- 498
- 18
- 30
Merhaba ben bu tansiyon başlıklarını Görünce kayıtsız kalamıyorum
31.haftada fark edildi. Ve aradan iki gün geçti hastaneye yattım ciğer geliştirici iğne yaptılar 12 saat arayla
10 güne kadar kontrol et kendini dedi
Göbeğim küçülmeye başlamıştı tansiyon ilaçlarına rağmen 14-15 civarı düşmüyordu. Bebek hareketleri neredeyse yoktu. 10.gün gittiğimde suyu kalmamış acil ameliyat önerip yine de perinatologa yönlendirdi.
Neyse ki o gün karar verdik ve bebeğimiz 44 gün sonunda 2 kg ile çıktı hastaneden şu an düzeltilmiş 1 yaş 4 ay 4 günlük. Yürüyor kelimeler çıkarıyor 7.dişi çıktı ama kilosu düşük bu problemi çok yaşıyorum. Küvözde hiç mama verdirmedim anne sütü ile beslendi
Varsa başka sorularınız alabilirim
Yine hamileyim kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. Korkum yine aynı şeyleri yaşamak. Bana da dua eder misiniz?..
31.haftada fark edildi. Ve aradan iki gün geçti hastaneye yattım ciğer geliştirici iğne yaptılar 12 saat arayla
Göbeğim küçülmeye başlamıştı tansiyon ilaçlarına rağmen 14-15 civarı düşmüyordu. Bebek hareketleri neredeyse yoktu. 10.gün gittiğimde suyu kalmamış acil ameliyat önerip yine de perinatologa yönlendirdi.
Neyse ki o gün karar verdik ve bebeğimiz 44 gün sonunda 2 kg ile çıktı hastaneden şu an düzeltilmiş 1 yaş 4 ay 4 günlük. Yürüyor kelimeler çıkarıyor 7.dişi çıktı ama kilosu düşük bu problemi çok yaşıyorum. Küvözde hiç mama verdirmedim anne sütü ile beslendi
Yine hamileyim kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. Korkum yine aynı şeyleri yaşamak. Bana da dua eder misiniz?..
Tansiyonum 14 7 çıkıyor ilacın dozunu arttırdılar biraz daha düştü yatıyorum hastanede ama ne kadar duracağım da belli değil uzanmadığım sürece tansiyonum yükseliyor hemenMerhaba, tansiyonunuz ne kadar yüksek? Benim en fazla 150/80 falan çıkıyordu tansiyon ilacı başlamıştı doktorum 140 çıktığı an evde haber ver demişti taburcu ederken, ben 34+1 de emr ile acil doğum yaptım, yani ölye olmasa daha beklicektik tansiyonum 140 olmadığı sürece
Elbette ederim siz de bana dua edin lütfen. Benim bebeğimin hareketleri suyu gayet normal ama kaçak çıktığı için ve tansiyon yükseldiği için ne olur bilemiyorum daha bebeğim 1700 Gr kilo da alamıyor çok fazlaMerhaba ben bu tansiyon başlıklarını Görünce kayıtsız kalamıyorum
Nasıl olacak bilmiyorum rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
- 5 Şubat 2024
- 482
- 498
- 18
- 30
Amin inşallah en azından 33 tesiniz biraz daha kalabilir düşüncemElbette ederim siz de bana dua edin lütfen. Benim bebeğimin hareketleri suyu gayet normal ama kaçak çıktığı için ve tansiyon yükseldiği için ne olur bilemiyorum daha bebeğim 1700 Gr kilo da alamıyor çok fazla
Nasıl olacak bilmiyorum rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
- 10 Eylül 2018
- 475
- 346
- 103
- 31
Merhaba, bizim gelişim problemimiz yoktu hatta öndeydi haftasına göre, ciğer geliştirici de olmuştu ama gözlem amaçlı kaldı küvezde doktorun pimpirikliğinden sanırımMerhaba benim de tansiyon sorunum var yarın hastaneye yatışım var. Normalde 31 hafta ama bebek 28 de kalmış ciğer geliştirici vuracaklar. Ve bebek çok küçük küvezde kalabilir. Sizin haftanızla uyumlumuydu bebek. Küvözde kaldı mı? Umarım şu an çok iyidir bebeğiniz
- 10 Eylül 2018
- 475
- 346
- 103
- 31
Şükür çok iyi şimdi 7 aylık oldu, sizin de sağlıkla doğar büyür inşallah, küvez süreci anne için çok yıpratıcı evet ama inşallah hızlıca geçer hepsi kucağınıza alıp evinize gidersinizMerhaba benim de tansiyon sorunum var yarın hastaneye yatışım var. Normalde 31 hafta ama bebek 28 de kalmış ciğer geliştirici vuracaklar. Ve bebek çok küçük küvezde kalabilir. Sizin haftanızla uyumlumuydu bebek. Küvözde kaldı mı? Umarım şu an çok iyidir bebeğiniz
Tansiyon yüksekliğinden yatıyorum şuan ne kadar durarım bilemiyorum tabiAmin inşallah en azından 33 tesiniz biraz daha kalabilir düşüncem