S seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 733 216 18 33 Cuma 12:14 Konu Sahibi Konu Sahibi seake #1 Yumurtlama tarihimi bilmiyorum ama bat programda 12 subat gosteriyor predictor test kuruyunca ustune su damlattim yine de gecmedi ilk yaptığımda çektiğimi ve uyuyup uyaninca cektigim fotoğrafı ekliyorum
Yumurtlama tarihimi bilmiyorum ama bat programda 12 subat gosteriyor predictor test kuruyunca ustune su damlattim yine de gecmedi ilk yaptığımda çektiğimi ve uyuyup uyaninca cektigim fotoğrafı ekliyorum
kugukusu Gerçeği görmek için gözlerini kapatman gerekir Kayıtlı Üye 25 Ocak 2024 276 195 23 35 Cuma 12:19 Konu Sahibi Konu Sahibi seake #2 Ben göremedim ama inşallah vardır. Çıplak gözle daha mı belirgin acaba? Daha erken bence bekle bat günü tekrarla
Ben göremedim ama inşallah vardır. Çıplak gözle daha mı belirgin acaba? Daha erken bence bekle bat günü tekrarla
S seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 733 216 18 33 Cuma 12:19 Konu Sahibi Konu Sahibi seake #3 kugukusu .!.: Ben göremedim ama inşallah vardır. Çıplak gözle daha mı belirgin acaba? Daha erken bence bekle bat günü tekrarla Genişletmek için tıkla... Evet ciplak gozle gorunuyor ama gecikince tekrarlayacagim varsa mutlaka cikar zaten dediğiniz gibi
kugukusu .!.: Ben göremedim ama inşallah vardır. Çıplak gözle daha mı belirgin acaba? Daha erken bence bekle bat günü tekrarla Genişletmek için tıkla... Evet ciplak gozle gorunuyor ama gecikince tekrarlayacagim varsa mutlaka cikar zaten dediğiniz gibi