• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

predictor test yaptım acaba hamilemiyim

pmkskr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
8
0
1
31
Arkadaslar adetim 11 gün geçti şu ana kadar 6 tane test yaptım ama hepsi negatif ti hala adet olmadim bugün predictor hamilelik testi yaptım negatif çıktı ama negatif kısmı biraz silikti eczaneye sordum negatif dedi sizce test doğru mu
20141208_185202.jpg

Canım burda control çizgisi bile Çok silik bence 5tllik testlerden al çünkü ben adet günümde Prodüktör gebelik testi yaptım negatif cikti sonra 4gub geçince 5tllik testlerden yaptım bak fotosunu koyuyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 743
Test negatif c çizgiside silik çikmiş bozuk olabilir

Adetim 11 gün gecikti diğer testlerden 5 6 tane yaptım nerdeyse onlarda negatif çıktı sizce idrar testinde gözükmesi için daha erken mi

Kan testi yaptıramam burda canım ya 2 saat uzakta merkez bugün tekrar idrar testi yapicam pazartesi kan testi yaptircam inş

Canım ya predictor le normal test yaptım negatif az önce tuvalete gittim iç çamaşırına gelmemiş ama tuvalette kan geldi bu aksam adet olmazsam cuma büyük ihtimal yaptircam kam testini

Eklentiler

• 20141210_181201.jpg
    20141210_181201.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 320
Canım ya predictor le normal test yaptım negatif az önce tuvalete gittim iç çamaşırına gelmemiş ama tuvalette kan geldi bu aksam adet olmazsam cuma büyük ihtimal yaptircam kam testini
Hadi hayırlısı ınsallah canım Allah gönlüne gore versin ınsallah

Bugün adet oldum ya hesapladm tam 15 gün geçtikten sonra geldi

Canım bende prodictörle (20tl ) az dilim yanmadı poztifi görüp regl oldum hep aynısını yaşadım..
Regl 4 gün kala (3 tllik) Düz gebelik testi ile ögrendim ben düşün..
Hani Erken Gebelikmiş yok pahalıymıs kalite bunlar hikaye...

Canım bende prodictörle (20tl ) az dilim yanmadı poztifi görüp regl oldum hep aynısını yaşadım..
Regl 4 gün kala (3 tllik) Düz gebelik testi ile ögrendim ben düşün..
Hani Erken Gebelikmiş yok pahalıymıs kalite bunlar hikaye...
dogru dıyosunuz ya o kadar para werdık hıkaye hep ısım seyısınden

Back