predictor sonucu ve kan testim.

karacabandirma

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
431
310
323
26
Kizlar selam ben her zaman en guvenilir test olan predictor kullanmisimfir simdiye kadar hic yanilmadi. Kendimde genelik belirtileri farkedince aldim ve pozitif cikti. Kendime progestan ve beta hcg trsti yaptim. Ama kan testim.negatif cikti.eger hamile isem.3+3 cikmis olmam gerekir. Bu komuya bir aciklamasi olan vsr.mi

canım iki ay önce 2 adet prediktör test yaptım 2 side pozitifti. ama adet oldum. ve bu sitede gördüğüm kadarı ile prediktör hiç güvenilir bir marka değil. benim gibi yaşayan o kadar çok ki. biraz daha bekle başka markalarla devam et testlerine. Dilerim kan testi sonucun yanlıştır ve hamilesindir.

malesef bende prediktör kurbanlarından biriyim benimde çift çizgi çıkmıştı bir sevinç bir heyecan kan testi verdim negatif bide gecikme olmasına rağmen öyle çıkınca daha da umutlanmıştım aman geç döllenmedir aman kanda yavaş yavaş yükselir diye hayal kurarken adet oldum kimyasal gebelik de değildi =( o yüzden prediktöre güvenmiyorum kesinlikle eczanelerde kalan son test o olsa yine evde gider ananevi yöntemlerle belirlemeye çalışırım daha garanti

Bende Aynı Durumu yaşadım eylül ayında pozitif çıktı çok Sevindik eşimle Sonra Bir baktı kan negatif Ve Regl..
Ben Hamileligimi 4 gün kala 3 tllik testle ögrendim..

bende bu testin yanılttığı insanlardanım. kesinlikle güvenmeyin diyorum herkese. çok net iki çizgi çıktı adetime bir gün kala sevinçle kantestine gittim bugün malesef negatif çıktı.

Bana predictor demeyinnn!!!! O teste kalsa her ay hamileyim kesinlikle inanmayim derim ozellikle silik ciktiysa ..ona verilen parayla kan testi yapilir ya, ama kahrolasi her eczanede de bitek ondan var .

Bu kadar hata veren bir marka diyorsunuz arkadaşlar. Neden satılmasına izin veriliyor ki? Bence tüketici hattına şikayet edin. Resmen para tuzağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…