Pozitif görünüyor canım hayırlı olsun geciktin mi bendede bu test var regle 5 gün varMerhaba bugün sabah idrarı ile test yaptım silik çizgi görünüyor fakat idrar biraz test ekranına da geldi testi bozmuş mudur acaba ? Eki Görüntüle 3553291 Eki Görüntüle 3553296
Benim de 4 gün kaldı yapmadım test dayanıyorumÇok teşekkür ederim inşallah öyledir 3 gün kala yaptım dayanamayıp :) şimdi gidip kan verdim sağlık ocağına sonuçlar yarın öğleden sonra çıkar dediler
Hayırlı olsunÇok teşekkür ederim inşallah öyledir 3 gün kala yaptım dayanamayıp :) şimdi gidip kan verdim sağlık ocağına sonuçlar yarın öğleden sonra çıkar dediler
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiBeta hcgmi 61 olarak öğrendim kızlar regle iki gün var nasıl değer sizce yorumlar mısınız tecrübelerinize göre :)
Bugün tam 12. GünüYumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Hangi marka testMerhaba bugün sabah idrarı ile test yaptım silik çizgi görünüyor fakat idrar biraz test ekranına da geldi testi bozmuş mudur acaba ? Eki Görüntüle 3553291 Eki Görüntüle 3553296
TebriklerBeta hcgmi 61 olarak öğrendim kızlar regle iki gün var nasıl değer sizce yorumlar mısınız tecrübelerinize göre :)
PredictorHangi marka test
Çok sık idrara çıkmaktan başka belirtim olmadı benim de hatta regl olacakmışım gibi hissettim inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırızTebriklerdarısı başımıza benim regle 3 gün var ama beklentim yok. Adet olacakmışım gibi hissediyorum hep adet öncesi arada ağrım gelir aynısından var
Benim de 14 cu gun cok silik cizgi var ama regl olmadimÇok sık idrara çıkmaktan başka belirtim olmadı benim de hatta regl olacakmışım gibi hissettim inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız
Kan verin bence yarınBenim de 14 cu gun cok silik cizgi var ama regl olmadim
Bilmiyorum ilk gebeligim de 13cu gun hamile oldu mu ogrendim asiri meme hasasiyetim var uclari sisti kasik agrim bugun de sicak basmasi var ara ara enerjim yok gibi hissediyorumKan verin bence yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?