• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictör Ovülasyon Testi Kullananlar Yardım Edebilir Misiniz?

Predictor marka Ovülasyon testi kullananlar Memnunmusunuz?

• Memnunum Hamile kalmama yardımcı oldu

OY: 2 100,0%
  • Memnun değilim Hamile kalamadım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

Beysal

Prensim ikinci aşkım.....
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
4.800
502
173
Merhaba arkadaşlar 10 aydır ikinci çocuğu istiyoruz bu dönemde bir kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce hala deniyoruz ama rabbim daha nasip etmedi bu ay ovülasyon testi aldım birde böyle deneyeyim acaba yanlışmı hesaplıyorum yumurtlama dönemini diye şimdi dün yaptım ilk testi aşağıdaki gibi ikinci çizgi silik çıktı bu sanırım daha yumurtlama olmadığını gösteriyor ben akşam yaptım testi sabah ilk idrarla yapmayın yazıyordu gündüzde işyerinde olduğumdan akşama kaldı sizce hangi saatler daha uygun bu test için birde ben çift aynı koyululkta çizgiyi gördüğümde o günmü sonraki günmü ilişki olması gerekiyo İlişkinin saati önemli deniyor neye göre belirlencek okadar çok okudum ama anlayamadım kullananlar yardım edebilirmi ?
Şimdiden çok teşekkürler inşallah rabbim isteyen bakabilcek herkese zamamnında nasip etsin inşallah bebiş

Eklentiler

• 20170329_204129_resized.jpg
    20170329_204129_resized.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 1.165
Canım Öncelikle inşallah tez zamanda olur Sıkıntı yapmamaya çalış bu testleri sabah 11 akşam 4 veya 8 ne yapacaksın sıvı tüketimini kesmen lazım 4 saat idrarı tutacaksın Ben sabah yedide gidiyordum lavaboya 11 e kadar tutuyordum 11de yapıyordum yapmaya da devam et Her gün aynı saatte yapmaya çalış pozitifi Gördüğün gibi değerlendir ertesi gün ve ondan sonraki gün yani o üç gün değerlendir hayırlısı olsun inşallah

Bn ankey oylayamyrm gecen ay yaptm olmadı bu ay denedım bklyrm bklm

Canım Öncelikle inşallah tez zamanda olur Sıkıntı yapmamaya çalış bu testleri sabah 11 akşam 4 veya 8 ne yapacaksın sıvı tüketimini kesmen lazım 4 saat idrarı tutacaksın Ben sabah yedide gidiyordum lavaboya 11 e kadar tutuyordum 11de yapıyordum yapmaya da devam et Her gün aynı saatte yapmaya çalış pozitifi Gördüğün gibi değerlendir ertesi gün ve ondan sonraki gün yani o üç gün değerlendir hayırlısı olsun inşallah
canım benim inşallah rabbim nasip eder cümlemize ben akşam 2 saatlik idrarla yaptım ama 8 buçuk olmuştu bugün 7 gibi yapsam testi sonra öyle gitsem olurmu

canım benim inşallah rabbim nasip eder cümlemize ben akşam 2 saatlik idrarla yaptım ama 8 buçuk olmuştu bugün 7 gibi yapsam testi sonra öyle gitsem olurmu
2 saatlık ıdrarda lh fazla olmaz o yuzdn sılık cıkar 4 saat tut ıdrarı sıvı almadan akşam 7 de yapmaya başka canm

Kızlar başka yorumu olan yok mu ?? Konuyumu yanlış yere açtım

bu da bugünkü testim

Eklentiler

• 20170331_111523_resized.jpg
    20170331_111523_resized.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 971
Back