Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafı var mı? Çizgi çıktıysa ve 6 gün geçtiyse kan vermeniz daha sağlıklı olurTransfer için 2.reglımi bekliyorum. 6 gün geçti normal günümden. Ne olur ne olmaz bi yapayım dedim silik bi cizgi çıktı hemen.ilk kez oldu bu. Bu marka güvenilir mi ? Bu saatte de acile bunun için kan vermem olmaz değil mi ?
Hayalet dedikleri cizgi tabi hemen çekip yukleyeyimFotoğrafı var mı? Çizgi çıktıysa ve 6 gün geçtiyse kan vermeniz daha sağlıklı olur
Fotoğrafı var mı? Çizgi çıktıysa ve 6 gün geçtiyse kan vermeniz daha sağlıklı olur
Ben bunu duyarsam ağlarım ama en iyisi kan vereyim ondan sonra sevineyim acilde kan vermem saçma mi olur acaba ?Miss gibi pozitif test kan verirseniz netleşir. Gözünüz aydın.
Ben sanırım acile gidip yoğunluğa bakicam çok yoğun değilse kan vereyim. Netlessin en azından.hic umudum yok ama Allah büyükAyy hemen kan ver yada tekrar test yap netleşsin
Arkadaşım transferin 7.günü aynı markayla test yaptı sizinki gibi silik çizgi vardı, 9.gün kan verdi pozitifmiş gerçekten İnşallah darısı başınızaBen sanırım acile gidip yoğunluğa bakicam çok yoğun değilse kan vereyim. Netlessin en azından.hic umudum yok ama Allah büyük
İnşallah Rabbimin mucizesi gerçek olmuşturTransfer için 2.reglımi bekliyorum. 6 gün geçti normal günümden. Ne olur ne olmaz bi yapayım dedim silik bi cizgi çıktı hemen.ilk kez oldu bu. Bu marka güvenilir mi ? Bu saatte de acile bunun için kan vermem olmaz değil mi ?