• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor gebelik testi!!

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.308
1.023
133
Selam kızlar,

Bu ay hamilelikten şüphelenebileceğim bir beraberliğim oldu. 1-2 kere prezervatifsiz içime yavaşça girip çıktı sevgilim ama sertleşmenin çok başıydı tam gergin olmadığını söylüyor ve zevk suyu gelmediğini düşünüyoruz ikimiz de. Boşalma kesinlikle yok. Lakin bu ay adetim gecikti dün olmam gerekiyordu olmadım. Arada bir 1-2 gün geciktiği olur ama genelde düzenlidir. Göğüslerim her zamanki adet belirtisi gibi ağrıyor yüzüm sivilcelendi her zamanki gibi ama kırmızılar hala ortada yok :( adet oldum sanıyorum gidiyorum bakmaya akıntı geliyor.
Dün predictor gebelik testi yaptım bariz negatif çıktı. Sizce bu test güvenilir mi ne yapmalıyım? :(

image.jpeg

Olsaydı çıkardı. Gelen akıntı da adet olacaksınız onun akıntısı. Bende genelde öyle oluyo.

Olsaydı çıkardı. Gelen akıntı da adet olacaksınız onun akıntısı. Bende genelde öyle oluyo.

İnşallah ya çok yıpratıcı böyle beklemek :(
Bu testlerin yanılma payı yok mudur? Olsaydı kesin silik de olsa bir çizgi görür müydüm?

İnşallah ya çok yıpratıcı böyle beklemek :KK43:
Bu testlerin yanılma payı yok mudur? Olsaydı kesin silik de olsa bir çizgi görür müydüm?

Bu kadar endiseli iseniz en garantisi kan verin siz rahatlarsiniz idrar testinde yanilma payi tabikide mevcut en garantisi kan testidir

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?(predictor early testi hepsi)

Back