- 23 Haziran 2014
- 431
- 270
amin canım.Allahın izniyle kucağına alırsın.çoğu gitmiş azı kalmış. bakalım sabah haber verırım bende ıns olumlu çıkar
insallah tatlim [/QUOTE]
çıkmadı canım ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım.Allahın izniyle kucağına alırsın.çoğu gitmiş azı kalmış. bakalım sabah haber verırım bende ıns olumlu çıkar
çıkmadı canım ya.[/QUOTE]insallah tatlim
çıkmadı canım ya.
ewet [/QUOTE]negatif mi cikti canim?
bilmiyom cnm yaaa.geçti ya bayada bakalım.kahverengi akıntıda yok aksamdan beri.bılmıyom [/QUOTE]olsun canim uzulme daha regl olmadin ya sokuleceksin yada gec dollenme oldu.
bilmiyom cnm yaaa.geçti ya bayada bakalım.kahverengi akıntıda yok aksamdan beri.bılmıyom
ılac kullanıyom zaten ama heralde işe yaramıyolar.[/QUOTE]kistin felan varmiydi varsa oda geciktirir ve lekelenme yapar?
ılac kullanıyom zaten ama heralde işe yaramıyolar.
folıc asıt ve glifor 1000mg kullanıyom 3 ay kullan dedi.2ay geçti bakalım.[/QUOTE]ne ilaci?
kist icinmi
folıc asıt ve glifor 1000mg kullanıyom 3 ay kullan dedi.2ay geçti bakalım.
2 sene olucak benımde eylulde evleneli beklıyoruz işte.1seneyı askın ugrasyom.hayırlısı artık.[/QUOTE]herseyin vakti saati var sanirim bebis vaktini beklior zor beklemesi biliorum bende 12 ay bekledim.
insallah olucak canim en kisa zamanda hayirlisi ile saglikli tutunur
2 sene olucak benımde eylulde evleneli beklıyoruz işte.1seneyı askın ugrasyom.hayırlısı artık.
ewet canım 8 eylül benimde [/QUOTE]sende mi eylul ayinda evlendin :) 18 eylul 2013 te evlendik bizde :)
ewet canım 8 eylül benimde
niye kactın kız vermediler mi ama sen mutluysan sorun yoktur.bak prenseste geliyo.[/QUOTE]:) ben 14 eylulde kactim 18inde nikahimiz kiyildi :)
niye kactın kız vermediler mi ama sen mutluysan sorun yoktur.bak prenseste geliyo.