Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar Cuma günü eczaneden predictor ün erken gebelik testini istedim predictor express gebelik testi vermiş o an pakete koyup verdi hiç farketmedim reglime 4 gün var sizce fark eder mi? Sağlıklö sonuç verir mi
Benimde cumartesi günü regl olmam gerekiyor bu sabah predictor express test yaptım çok çok hafif bi çizgi belirdi fotoğrafta belli olmuyor pek siz yaptınız mı acaba testi
Benimde cumartesi günü regl olmam gerekiyor bu sabah predictor express test yaptım çok çok hafif bi çizgi belirdi fotoğrafta belli olmuyor pek siz yaptınız mı acaba testi
o testte gebe değilmişim ondan 3-4 ay sonra gebe kaldım dış gebelik ile sonuçlandı. Ama erken gebelik testlerine asla ama asla güvenim yok en güzeli ucuz kaset testler diğerleri sadece para tuzağı
o testte gebe değilmişim ondan 3-4 ay sonra gebe kaldım dış gebelik ile sonuçlandı. Ama erken gebelik testlerine asla ama asla güvenim yok en güzeli ucuz kaset testler diğerleri sadece para tuzağı
Anladım kuzu Rabbım kucağına almayı nasip etsin sağ sağlık inşallah ama benim 2 sinde de çıktı bugün tekrar kaset yaptım aynı yani ama pahalı olan daha kırmızı kaset biraz daha soluk