predictor erken gebelik testine güvenmeyin!!!

derincce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
27
14
3
40
Herkese merhaba, bu ay umutla adet tarihimi bekledim ve adetimden bir gün önce Predictor erken gebelik testi kullandım. Teste göre adeten bir gün önce %100 doğru sonuç verir yazıyordu,test çubugunda iki çizgi çıktı bende gebe olduğumu sanıp eşime haber verip bugün kan testi yaptırdım. Sonuç negatif, daha sonra burada yazan bazı yorumları okudum benim başıma gelen bazı kadınşarında başına gelmiş. Testte pozitifi görüp negatif çıkanlar olmuş. Çok saçma sapan bir test kesinlikle, almayın kullanmayın. diğer aldığımız ucuz testler bile daha doğru sonuç veriyor, yoksa yok varsa var diyor. Sizinde başınıza böyle bi durum geldimi predictor ile ?

Ben kullandım bu testi. Aylarca bu testle kontrol ettim. Aralık ayında pozitif sonuç gördüm. Öncesinde hep negatif çıktı bana. Tavsiye etmiyorum demişsiniz ama hormonal dengelerle ilgili bişey olabilir. Yani sonuçta hiçbir ilaç herkeste tam olarak aynı etkiyi yaratmıyor ama o ilaç normalde o işe yarıyor. Bunun gibi olabilir bence. İnşallah bir sonraki sefere kan testinizde de pozitifi görürsünüz :)

benimde her ay prediktorle hamıle çıkıp sonu hüsran oluyorum bır daha ne erken gebeliğini nede normalını almam asla o ucuz markalar daha güvenli ben aylardır denemediğim test kalmadı prediktor beni depresyona soktu

Geçen ay adetten 2 gün önce yaptım bu testi negatif ,kanda da negatifti. adetim 4 gün geçince kanda pozitif 15.04tü ama testlerde yine yok çünkü d.run dediğine göre hcg 25in üstünde olunca çıkıyormuş idrar kasetlerinde. her neyse geçen ay kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bu ay bat'a2 gün var dayanamadım yine predictor erken testinden aldım bomboş yani negatif.ama güvenmiyorum benim meleğim nazlı galiba ille vakit geçecek :)

Herkese merhaba, bu ay umutla adet tarihimi bekledim ve adetimden bir gün önce Predictor erken gebelik testi kullandım. Teste göre adeten bir gün önce %100 doğru sonuç verir yazıyordu,test çubugunda iki çizgi çıktı bende gebe olduğumu sanıp eşime haber verip bugün kan testi yaptırdım. Sonuç negatif, daha sonra burada yazan bazı yorumları okudum benim başıma gelen bazı kadınşarında başına gelmiş. Testte pozitifi görüp negatif çıkanlar olmuş. Çok saçma sapan bir test kesinlikle, almayın kullanmayın. diğer aldığımız ucuz testler bile daha doğru sonuç veriyor, yoksa yok varsa var diyor. Sizinde başınıza böyle bi durum geldimi predictor ile ?
Cnm peki predictor ile negatif çıkan fakat hamile olduğunu öğrenen oldu mu bnm adetim 12 gün gecikti adet donemimde 2 defa pembemsi akinti geldi ama test tek çizgi çıktı

Geçen ay adetten 2 gün önce yaptım bu testi negatif ,kanda da negatifti. adetim 4 gün geçince kanda pozitif 15.04tü ama testlerde yine yok çünkü d.run dediğine göre hcg 25in üstünde olunca çıkıyormuş idrar kasetlerinde. her neyse geçen ay kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bu ay bat'a2 gün var dayanamadım yine predictor erken testinden aldım bomboş yani negatif.ama güvenmiyorum benim meleğim nazlı galiba ille vakit geçecek :)

Cnm sen predictorde negatif görüp kanda pozitif mi çıktı

aynısını bende yaşamıştım ben de kesinlikle tavsiye etmiyorum bu markayı. herşeyi kullanın ama bu markayı asla! bi sevinç doktora gidip hayaller kurup kanda negatifi görüp o hayallerin suya düşmesi kadar kötü bişi yok gerçekten.

merhaba arkadaşlar,
bende bugün bu testi yaptım tek çizgi çıktı adetim 15 martta olmalı ancak 1haftadır kasıklarda batma göğüslerde ağrı karnımda şişlik yüzümdede sivilceler çıktı hamileyim gibi hissediyorum ama :) kan testini 16sındamı yaptırsam yoksa yarınmı

merhaba arkadaşlar,
bende bugün bu testi yaptım tek çizgi çıktı adetim 15 martta olmalı ancak 1haftadır kasıklarda batma göğüslerde ağrı karnımda şişlik yüzümdede sivilceler çıktı hamileyim gibi hissediyorum ama :) kan testini 16sındamı yaptırsam yoksa yarınmı

Tatlım bak ben eylülde 3 defa regl oldum, ekimde 2 defa. Yani adetim düzensizleşmişti. Kasım 1 sat benim. Kasım bitmeden göğüslerim ağrımaya başlamıştı. Daha önce hiç ağrımazdı regl dönemlerimde de. Ama adetimi düzensizleştiren stres konumsa hamile kalmamamdı :D o yüzden hamileliğe de bağlamak istemedim ama dayanamayıp 2 aralıkta test yaptım pozitif çıktı. Eğer normalden çok farklı tepkiler alıyorsan adet dönemini bekle öyle idrar testi yap. Ya da hastahanede kan testiyle bakabilirsin. Sonuçta 24 saatten sonra kanda etkisi görünmeye başlıyor. Veya evde kendin yapabileceğin testler de varmış ama hiç denemediğim için sonuçlarının kesinliklerinden emin değilim bir araştır istersen..

Tatlım bak ben eylülde 3 defa regl oldum, ekimde 2 defa. Yani adetim düzensizleşmişti. Kasım 1 sat benim. Kasım bitmeden göğüslerim ağrımaya başlamıştı. Daha önce hiç ağrımazdı regl dönemlerimde de. Ama adetimi düzensizleştiren stres konumsa hamile kalmamamdı :KK70: o yüzden hamileliğe de bağlamak istemedim ama dayanamayıp 2 aralıkta test yaptım pozitif çıktı. Eğer normalden çok farklı tepkiler alıyorsan adet dönemini bekle öyle idrar testi yap. Ya da hastahanede kan testiyle bakabilirsin. Sonuçta 24 saatten sonra kanda etkisi görünmeye başlıyor. Veya evde kendin yapabileceğin testler de varmış ama hiç denemediğim için sonuçlarının kesinliklerinden emin değilim bir araştır istersen..

teşekkür ederim tatlım bende normalde adet olmadan bigün önce akıntı olurdu ve hafif bel ağrısı oluyodu onun dışında bişey olmazdı ama bu ay tuhaf şeyler oluyo umarım bebişim vardır :) bu arada Allah sağlıcakla dünyaya getirmek nasip etsin

Back