Predictor early yanlış çıkarır mı?

tubi84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2022
11
1
40
Adetim 26-27 günde olur, bu aya kadar ovulasyon ile takip yapıyordum bu ay artık bıraktım umutsuzdum artık,yani yumurtlama gününü tam net bilmiyorum ama adetin 23.günü batma şeklinde kasık ağrım oldu, 24. günde aynı ağrılar oldu, kimyasal gebelik geçirdim iki ay önce aynı ağrılardı. Bu gün döngünün 26.günü adet olmadım ama iki gün önce predictor early yaptım negatif çıktı internetten almıştım. Bu arada adete 4 gün kala ve üç gün kala sadece silince peçeteye açık uçuk pembe leke geldi. Üç gün böyle ara sıra silince sadece geldi. Bu gün hiç yok 🤷🏻‍♀️Adet olacak gibi hissetmiyorum. Bu test yalancı silik çizgi çıkarıyor peki yalancı negatif çıkmış olabilir mi???

Negatifte yanılma payı her zaman daha yüksek bence o yüzden tabi ki olabilir bana da bu ay yalancı silik çizgi çıkardı çok heveslenmistim ama aynı gün akşamına regl oldum

Adetim 26-27 günde olur, bu aya kadar ovulasyon ile takip yapıyordum bu ay artık bıraktım umutsuzdum artık,yani yumurtlama gününü tam net bilmiyorum ama adetin 23.günü batma şeklinde kasık ağrım oldu, 24. günde aynı ağrılar oldu, kimyasal gebelik geçirdim iki ay önce aynı ağrılardı. Bu gün döngünün 26.günü adet olmadım ama iki gün önce predictor early yaptım negatif çıktı internetten almıştım. Bu arada adete 4 gün kala ve üç gün kala sadece silince peçeteye açık uçuk pembe leke geldi. Üç gün böyle ara sıra silince sadece geldi. Bu gün hiç yok 🤷🏻‍♀️Adet olacak gibi hissetmiyorum. Bu test yalancı silik çizgi çıkarıyor peki yalancı negatif çıkmış olabilir mi???
Merhaba ben o test ile adetime 3 gün kala öğrenmiştim. 😇ama negatifte yanılma payı var mı bilemedim

Şey diye düşünüyorum negatifte erken olduğu için negatif çıkabiliyor ya pozitif daha garanti geliyo bana her zaman
Canım şöyle söyleyebilirim adetin 14. günü son ilişki oldu geç yumurtlama olsa diyorum bilemiyorum. Adetim düzenli olduğu İçin geç döllenme olmaz diye düşünüyorum. Ama hormonlar işte belki iki defa yumurtlama oldu 😀 predictor hatalı olmaz herhalde 🤦🏻‍♀️ Sık idrara çıkma dışında hiç belirtim yok, akıntıyı belirtiden saymıyorum zaten her ay akıntı hep var

Predictor bende hamile olduğum halde battan 3 gun önce negatif çıkarmıştı battan 3 gün sonra kanda öğrendim çünkü hiçbir gebelik testinde çıkmıyordu ben de 22 23 günde bir adet olurdum o zamanlar ☺️

Predictor bende hamile olduğum halde battan 3 gun önce negatif çıkarmıştı battan 3 gün sonra kanda öğrendim çünkü hiçbir gebelik testinde çıkmıyordu ben de 22 23 günde bir adet olurdum o zamanlar ☺️
Test mi yanlıştı geç döllenme mi olmuştu peki ? İnşallah benimde öyledir 🙏

Olabilir. Kan testi verip net bir sekilde ogrenebilirsiniz

Merhaba benim de bat a 4 gün kala predictor yaptım silik çıktı ilk defa böyle silik çıktı yorumlayabilir misiniz kafam karıştı
A73659B3-757F-4A99-B91C-2E91166574E1.jpeg

Merhaba benim de bat a 4 gün kala predictor yaptım silik çıktı ilk defa böyle silik çıktı yorumlayabilir misiniz kafam karıştı
Pozitif çıkmış ama siz yine de kan verip öyle sevinin ya da iki gün sonra tekrar test yapıp koyulaşmasını takip edin ☺️ Yüksek ihtimalle hamilesiniz tebrik ederim 🙏🏻

Bugün testi tekrarladım yine silik çıktı gebe olsam sizce daha belirgin olmaz mıydı? Çok istiyorum inşallah gebeyimdir

Eklentiler

• 304041E7-A769-4193-810A-98DFA902C6C2.jpeg
    304041E7-A769-4193-810A-98DFA902C6C2.jpeg
    129,9 KB · Görüntüleme: 296
Bir fotoğraf daha koyayım bu daha belirgin sanki

Eklentiler

• 137CFB29-4ABE-43C9-B52E-C0188383DB83.jpeg
    137CFB29-4ABE-43C9-B52E-C0188383DB83.jpeg
    166,6 KB · Görüntüleme: 287
Bir fotoğraf daha koyayım bu daha belirgin sanki
Merhabalar, umarım hamilesinizdir🤲🏻💕 Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Daha az önce başıma bir predictor hayal kırıklığı geldi 🥲 2 gün önce predictor early ile ilk idrarla test yaptım ve aynı sizin gibi çok silik pembe olmayan gri bir çizgi gördüm ve havalara uçtum , bu sabah tekrar predictor early ile yapacaktım paketini açınca iyice bakmak istedim ki ne göreyim dikkatli bakınca o çizgi zaten orda varmış 😔 dünyam başıma yıkıldı normal kaset test yaptım negatif tamamen. Demek ki çizginin çok silik de olsa pembe olması lazım. İnşAllah siz iyi haberler alırsınız herkesin başına gelicek diye bir şey yok 💐

X