Predictor early testim negatif mi?

tubi84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar burada açtığım ilk konu Adetime tahmini 6-7 gün var. Predictor early test yaptım ve görmesi imkansız gölge çıktı, ilk bakışta görmek mümkün değil. Fotoğraf çekip ışıklandırma fln yaptım , t çizgisinin yerinde o gölge beyaz çizgi olarak çıktı. Predictor ile hiç böyle bir durum yaşamadım daha önce, bembeyaz negatif çıkardı. Sizde bir bakar mısınız var mı bişeyler? Böyle görüp sonradan pozitif gören var mı ?

Eklentiler

• AC98468E-4AD1-4E60-94A1-A3B37F503A98.jpeg
    142,4 KB · Görüntüleme: 457
  • A15AB519-2954-4EAF-A136-C40E15C9D9B4.jpeg
    139 KB · Görüntüleme: 375
  • 3073114D-8D8D-4B4E-AD0E-69E61939EE84.jpeg
    140,9 KB · Görüntüleme: 347
Göremedim ben maalesef ama 7 gün erken 2-3 gün sonra tekrarlayın derim

Bu testte bu golge cikabiliyor. Bence testi sabah ilk idrarla adetinize daha yakin bir tarihte tekrarlayin. Gonlunuze gore olsun.

Bu testte bu golge cikabiliyor. Bence testi sabah ilk idrarla adetinize daha yakin bir tarihte tekrarlayin. Gonlunuze gore olsun.
Öyle yapacağım , predictor teste de güvenemeyeceğiz artık teşekkür ederim

Canım bu testen sonra hamile olduğunu olmadığını öğrendin mi

Yok cnm yeni post açtım oraya bakabilirsin kafam çok karışık
Canım geçen gün ben de erken yaptım testi fakat çıktı diğerinde çıkmadı fırsatım olup da kan testlerini gidemedim ve şu anda adetim yaklaşık bir aydan beri gelmiyor genellikle sümüksü bir akıntı geliyor bir aydan beri o da neden geliyor bilmiyorum inan hani böyle şeylerde bayanların bayağı bir akla karışıyor Allah hayırlısını eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…