• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Predictor early hatasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.107
329
648
kizlar hamile kalmak istiyorum surekli test yapıyorum ve epey maliyetli oluyo.bu yuzden predictor early nun içini açıp makasla ortadan kiye kesip kullandim ve biliyorsumunuz 2.kirmizi cizgi cikti hem de 4 kere .aninda golge gibi oluyo 10 dak içinde kızarıyor.ancak diger testler negatif. Hatta 1 tanede predictor un kaset hali ile de yaptım o da negatif. Sizle de paylaşmak istedim bu olayi

kizlar hamile kalmak istiyorum surekli test yapıyorum ve epey maliyetli oluyo.bu yuzden predictor early nun içini açıp makasla ortadan kiye kesip kullandim ve biliyorsumunuz 2.kirmizi cizgi cikti hem de 4 kere .aninda golge gibi oluyo 10 dak içinde kızarıyor.ancak diger testler negatif. Hatta 1 tanede predictor un kaset hali ile de yaptım o da negatif. Sizle de paylaşmak istedim bu olayi
Ben anlayamadım mevzuyu, aynı testi iki kez mi kullanınız demek oluyor bu?

Bende burda birinden okumuştum boyle keserek kullanmis.ancak sorun cift cizgi çıkarması diger testler negatifken

Ya 5 tl kaset test ne gerek var 2 ye kasmeye şaka gibi ya şunu çık bir yerde paylaş insanlar dalga geçer.. 5 tl lik testler gayet net yanıt veriyor
Her ay coklu ovulasyon ve kaset gebelik testi aliyorum ve erken gebelik testi de.maalesef umut dünyası işte belki8 dpo da çıkar belki olmadi 9 olmadi 10.boyle devam ediyo.zaten omega 3 ,ubiquinol(gunde 600 mg olunca biraz pahali oluyo), saf ari sutu,dogal progesteron u arttırmak için diger takviyelerle birlikte epey bi bütçe ayriliyor.insanlar tecrübelerini paylaşıyor ya bu tarz forumlarda bende elimdeki son iki predictor testini kalin ya onlar daha once burdan birinin yaptığını okuduğum için boyle değerlendirdim.ve paylaştım.varsa zaten cikiyo ucuz testlerde sorun yok ta ne bileyim...tarz meselesi

Her ay coklu ovulasyon ve kaset gebelik testi aliyorum ve erken gebelik testi de.maalesef umut dünyası işte belki8 dpo da çıkar belki olmadi 9 olmadi 10.boyle devam ediyo.zaten omega 3 ,ubiquinol(gunde 600 mg olunca biraz pahali oluyo), saf ari sutu,dogal progesteron u arttırmak için diger takviyelerle birlikte epey bi bütçe ayriliyor.insanlar tecrübelerini paylaşıyor ya bu tarz forumlarda bende elimdeki son iki predictor testini kalin ya onlar daha once burdan birinin yaptığını okuduğum için boyle değerlendirdim.ve paylaştım.varsa zaten cikiyo ucuz testlerde sorun yok ta ne bileyim...tarz meselesi
Kaç aydır deniyorsunuz?

Sizin yaptığınız erken gebelik testi olmuyor mu? Normal testlerle erken olan testlerin hcg değeri algılaması farklı olur bence o yüzden olabilir birkaç gün sonra kaset testle yaparsınız

3 yil.Tup bebek gebeligim vardi dogumda kaybettim bebegimi.sonra da hiç kalamadım.
Benim de 5.yıl bir ikiz gebelikte bebeklerimi birde tek gebelikte bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum biraz bazı şeyleri akışına bırakmakta fayda var ✔️ benim yaşımda geçik ve amh değerim 0.001 yani imkansız ken verdi rabbim🤲🏽 dilerim rabbimden kucagına boş kalmasın 🙏🏽

Back
X