- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
- Konu Sahibi nergisss12
-
Malesef ki bu testin hassasiyeti yüksek olduğu için ve adete yakın bhcg 1-3 e kadar yükseliyor o yüzden silik çıkarabiliyor1.2 den çıktı heralde diye düşünüyorum bende artık ona yorumladım
Anladım bende öyle olduğunu düşündüm artık zaten başka açıklaması yok 1.2 yükselmezMalesef ki bu testin hassasiyeti yüksek olduğu için ve adete yakın bhcg 1-3 e kadar yükseliyor o yüzden silik çıkarabiliyor
Hayırlısı olsun canimAnladım bende öyle olduğunu düşündüm artık zaten başka açıklaması yok 1.2 yükselmez
Aynen canım teşekkür ederim fikirleriniz içinHayırlısı olsun canim
Merhabalar hanımlar, yarın adet günüm kasık batmaları karın ağrıları ve bulantı da eklenince test yapayım dedim. Predictor kullandım. Sonuç bu şekilde bakıp yorum yapar mısınız?Bence var, predictorde benim de boyle cikmisti, dogurdum buyuttum bile
Daha net bir foto cekip yukler misiniz? 2. Cizginin rengini tam anlayamadim bundanMerhabalar hanımlar, yarın adet günüm kasık batmaları karın ağrıları ve bulantı da eklenince test yapayım dedim. Predictor kullandım. Sonuç bu şekilde bakıp yorum yapar mısınız? Eki Görüntüle 2862136
Merhabalar çöpe attım atarken daha belirgindiDaha net bir foto cekip yukler misiniz? 2. Cizginin rengini tam anlayamadim bundan
Merhabalar tekrardan beta değerim 20.5 çıktı doktorun cumartesi tekrar yaptırmamı söylediMerhabalar çöpe attım atarken daha belirgindiyarın kan testi vereceğim size sonucu bildiririm. Teşekkürler iyi günler
Merhaba benim de adetime 5-6 gün var bu sabah predictör early ile test yaptım 2. çizgi silik çıktı. Geçen ay başka bir markada silik çizgi çıkmıştı kan verdim ama negatif çıktı. Emin olamıyorum bu kez kan vermeli miyim beklemeli miyim ama beklemek de zor 43 yaşımdayım ümidim tükeniyoBende 3 gün kala predictor ile yapmıştım daha belirgindi ama o yüzden sormuştum akşam saatinde yaptığımda böyleydi siz yarın tekrar deneyin isterseniz ben bunu yaptıktan sonra ucuz kaset testle de denedim onda da belirgin çıktı inşallah vardır
Merhaba benim de adetime 5-6 gün var bu sabah predictör early ile test yaptım 2. çizgi silik çıktı. Geçen ay başka bir markada silik çizgi çıkmıştı kan verdim ama negatif çıktı. Emin olamıyorum bu kez kan vermeli miyim beklemeli miyim ama beklemek de zor 43 yaşımdayım ümidim tükeniyo(
Umarım doğrudur. Kan tahlili versem mi beklesem mi bilemiyorum.Bu test pozitif. Predictor early dogru sonuc verir
Verin isterseniz. Benim bundan biraz daha silikti, 9 cikmistiUmarım doğrudur. Kan tahlili versem mi beklesem mi bilemiyorum.
umarımVerin isterseniz. Benim bundan biraz daha silikti, 9 cikmisti
Benim 9 ciktiginda bat’a 5 gun vardi. Sizinki benden cok daha iyiBu gün kan testi yaptırdım. 34 çıktı. Adet olmama 5-6 gün olduğu için düşük 2 gün sonra tekrar test yaptır yükseliyosa hamilesin dediler. Umarım kimyasal gebelik ya da dış gebelik değildir. Herkes niye böyle kötü şeyler söylüyo(
Dış gebelik ya da kimyasal gebelikte göğüs ağrısı oluyo mu acaba? Aşırı hassas zor uyuyorum.Benim 9 ciktiginda bat’a 5 gun vardi. Sizinki benden cok daha iyi
Dusunmeyin soyle seyleri, normal bir deger bu. Kotuyu cagirmayin, gogus agrisi da normalDış gebelik ya da kimyasal gebelikte göğüs ağrısı oluyo mu acaba? Aşırı hassas zor uyuyorum.
ben direkt hamileyim diye düşündüm ama bir arkadaşım tüp bebek yaptırmış dış gebelik ve normal gebeliği aynı anda yaşamış normal gebeliği kürtajla dış gebeliği kortizon iğnesiyle sonlandırmışlar. şimdi tutmuş hamile. Niye anlattı bunu hiç bilmiyorum. Cumaya kadar nasıl geçecek zaman bilmiyorum.Dusunmeyin soyle seyleri, normal bir deger bu. Kotuyu cagirmayin, gogus agrisi da normal
Tup bebekte dis gebelik milyonda 1 falan oluyor, ustelik yapilan igne kortizon ignesi degil kemoterapi ignesi. Valla hic iyiniyetli gibi gorunmedi banaben direkt hamileyim diye düşündüm ama bir arkadaşım tüp bebek yaptırmış dış gebelik ve normal gebeliği aynı anda yaşamış normal gebeliği kürtajla dış gebeliği kortizon iğnesiyle sonlandırmışlar. şimdi tutmuş hamile. Niye anlattı bunu hiç bilmiyorum. Cumaya kadar nasıl geçecek zaman bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?