Predictor early gebelik testim

Bence var, predictorde benim de boyle cikmisti, dogurdum buyuttum bile
Merhabalar hanımlar, yarın adet günüm kasık batmaları karın ağrıları ve bulantı da eklenince test yapayım dedim. Predictor kullandım. Sonuç bu şekilde bakıp yorum yapar mısınız?

Merhaba benim de adetime 5-6 gün var bu sabah predictör early ile test yaptım 2. çizgi silik çıktı. Geçen ay başka bir markada silik çizgi çıkmıştı kan verdim ama negatif çıktı. Emin olamıyorum bu kez kan vermeli miyim beklemeli miyim ama beklemek de zor 43 yaşımdayım ümidim tükeniyo (

Eklentiler

• B0DEA193-A25D-4F47-991A-6EA7BA8DC8DF.jpeg
    57,4 KB · Görüntüleme: 84
Bu gün kan testi yaptırdım. 34 çıktı. Adet olmama 5-6 gün olduğu için düşük 2 gün sonra tekrar test yaptır yükseliyosa hamilesin dediler. Umarım kimyasal gebelik ya da dış gebelik değildir. Herkes niye böyle kötü şeyler söylüyo (

Benim 9 ciktiginda bat’a 5 gun vardi. Sizinki benden cok daha iyi

Dusunmeyin soyle seyleri, normal bir deger bu. Kotuyu cagirmayin, gogus agrisi da normal
ben direkt hamileyim diye düşündüm ama bir arkadaşım tüp bebek yaptırmış dış gebelik ve normal gebeliği aynı anda yaşamış normal gebeliği kürtajla dış gebeliği kortizon iğnesiyle sonlandırmışlar. şimdi tutmuş hamile. Niye anlattı bunu hiç bilmiyorum. Cumaya kadar nasıl geçecek zaman bilmiyorum.

Tup bebekte dis gebelik milyonda 1 falan oluyor, ustelik yapilan igne kortizon ignesi degil kemoterapi ignesi. Valla hic iyiniyetli gibi gorunmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…