arkadaşlar preaptamilden aptamile 1 e geçtik. kızım preaptamilde emzirdikten sonra 80 cc içiyordu günde dört defa. aptamil 1 e geçtik 40 cc zor içiriyorum. hiç de acıkıp ağlamıyor doğru düzgün. kafam karışıyor sevmedide mi içmiyor yoksa bu daha mı tok tutuyor da istemiyor.
bi de bu aptamil1 in içinde neden bu kadar çok tanecik kalıyor. bilen ve yaşayan arkaşlar var mı?
benim oğlum da ilk başlarda içmiyor gibiydi,ama şimdi normalleşti.tat farklılığı olabilir bence içmeme nedeni,bi de tok tutuyor evet benim oğlum 60 cc ile doyuyor beni emdikten sonra,hem geç acıkıyo da.içindeki tanecikler bi türlü çözülmüyor benim de dikkatimi çekiyor.ben 1.5aydır veriyorum bu aralar aptamil 1 i de pek iştahlı içmiyor nedense...
burcincim ben başka birşeye takıldım günde 4 defa içiyor demişsin 1 günde içtiği miktar mı bu?bana az geldide.benim kızım 1,5-2 saatte bir 35 -40-45 cc içiyor.
evet,biz de 1 kutu bitirdik,ikinciyi almıştık,doktor 1e başlayın dedi keşke almasaydınız tekrar prematil dedi.eğer bebeğin 3 kiloya ulaşmışsa geçmen gerekiyo,doktorun bize öyle söylemişti.
Anne sütü ile birlikte besliyordum ben. emzirdikten sonra mama veriyordum. meğer kızım hastaymış o yüzden böyle yapıyormuş. 2 gündür ne meme emiyor ne mama. doktora götürdük antibiyotik başladı daha 3 aylık. şırınga ile besliyorum. süzüldü yavrum.