- Konu Sahibi saribaykus
-
Tabi herşey Rabbimin izniyle ama baya kisiye vesile olmus Hersey herkese aynı etkiyi yapmaz ama ise yaradı diyorsunuz yani :)Ben son yumurtlama gunumde kullanmistim su an cok sukur hamileyim etkisi tartisilir ben tam enjekte edememistim disari akmisti hepsi
Diğer kullanılan şeyler hep sperm olduruyomus. Acaba bu zamana kadar o yüzden mi olmadı çünkü hep kullandimBen de kullandim bende de vajinal.kuruluk var resmen iliskiye giremiyordum bana coook faydasi oldu zararlarini cok arastirmadim acikcasi ama ben memnunnum
Ise yaradi diyemem zaten tedavi oluyorduk esimdeki hasar dusunce cok sukur hamile kaldim .Ama sizin gibi bu yolda her seyi denemeye razi oldugum icin denedim.Sperm akisini hizlandirdigi söyleniyorTabi herşey Rabbimin izniyle ama baya kisiye vesile olmus Hersey herkese aynı etkiyi yapmaz ama ise yaradı diyorsunuz yani :)
Eşim kabul etmiyor herhangi bir testi .bir seneye kadar normal diyo daha sekiz ay oldu. Bende tam olarak ne yapmalıyım bilmiyorumIse yaradi diyemem zaten tedavi oluyorduk esimdeki hasar dusunce cok sukur hamile kaldim .Ama sizin gibi bu yolda her seyi denemeye razi oldugum icin denedim.Sperm akisini hizlandirdigi söyleniyor
1 2 ay daha bekleyip esinizi teste ikna etmelisiniz sizin bir rahatsizliginiz yoksa esinizin sperm degerlerinde anormallikler olabilir .Ona gore onlem alirsiniz gec olmadan mEşim kabul etmiyor herhangi bir testi .bir seneye kadar normal diyo daha sekiz ay oldu. Bende tam olarak ne yapmalıyım bilmiyorum
Teşekkür ederim haklısınız :/1 2 ay daha bekleyip esinizi teste ikna etmelisiniz sizin bir rahatsizliginiz yoksa esinizin sperm degerlerinde anormallikler olabilir .Ona gore onlem alirsiniz gec olmadan m
Kullanip hamile kalanlar var ki bu jeli bizimde sperm hızımız yavaş faydasi olur mu acaba
bu jeli nerden temin ediyoruz peki? ben de kullanılan yağların sperme zarar verdiğini daha yeni duydum. yani dün tesadüfen başka bişi araştırırken.
N11 de uygun fiyatlı oluyorbu jeli nerden temin ediyoruz peki? ben de kullanılan yağların sperme zarar verdiğini daha yeni duydum. yani dün tesadüfen başka bişi araştırırken.
Hamile misinizMerhaba. Vajinal kuruluk sebebi ile mutlaka bir jel kullanmak zorunda kalıyorum fakat kullandığım jellerin hepsinin hamileliği engellediği öğrendim bu ay pre-seed jel kullanan var mı? olumsuz yorumlar okudum fakat güncel bir başlık bulamadım o yüzden yeni konu açtım , cevaplarınızı bekliyorum :)
Hamile olabildiniz mi jelleBen de kayganlaştırıcı olarak kullanıyorum hamilelik için içeri enjekte ediliyor ben etmiyorum
Ne yaptınız?Kullanip hamile kalanlar var ki bu jeli bizimde sperm hızımız yavaş faydasi olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?