Gebeliğe Hazırlık pre-seed jel kullananlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

saribaykus

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
1.528
1.098
133
32
istanbul
Merhaba. Vajinal kuruluk sebebi ile mutlaka bir jel kullanmak zorunda kalıyorum fakat kullandığım jellerin hepsinin hamileliği engellediği öğrendim bu ay pre-seed jel kullanan var mı? olumsuz yorumlar okudum fakat güncel bir başlık bulamadım o yüzden yeni konu açtım , cevaplarınızı bekliyorum :)

Ben son yumurtlama gunumde kullanmistim su an cok sukur hamileyim etkisi tartisilir ben tam enjekte edememistim disari akmisti hepsi

Ben de kullandim bende de vajinal.kuruluk var resmen iliskiye giremiyordum bana coook faydasi oldu zararlarini cok arastirmadim acikcasi ama ben memnunnum

Ben son yumurtlama gunumde kullanmistim su an cok sukur hamileyim etkisi tartisilir ben tam enjekte edememistim disari akmisti hepsi
Tabi herşey Rabbimin izniyle ama baya kisiye vesile olmus Hersey herkese aynı etkiyi yapmaz ama ise yaradı diyorsunuz yani :)

Ben de kullandim bende de vajinal.kuruluk var resmen iliskiye giremiyordum bana coook faydasi oldu zararlarini cok arastirmadim acikcasi ama ben memnunnum
Diğer kullanılan şeyler hep sperm olduruyomus. Acaba bu zamana kadar o yüzden mi olmadı çünkü hep kullandim

Tabi herşey Rabbimin izniyle ama baya kisiye vesile olmus Hersey herkese aynı etkiyi yapmaz ama ise yaradı diyorsunuz yani :)
Ise yaradi diyemem zaten tedavi oluyorduk esimdeki hasar dusunce cok sukur hamile kaldim .Ama sizin gibi bu yolda her seyi denemeye razi oldugum icin denedim.Sperm akisini hizlandirdigi söyleniyor

Ise yaradi diyemem zaten tedavi oluyorduk esimdeki hasar dusunce cok sukur hamile kaldim .Ama sizin gibi bu yolda her seyi denemeye razi oldugum icin denedim.Sperm akisini hizlandirdigi söyleniyor
Eşim kabul etmiyor herhangi bir testi .bir seneye kadar normal diyo daha sekiz ay oldu. Bende tam olarak ne yapmalıyım bilmiyorum

Eşim kabul etmiyor herhangi bir testi .bir seneye kadar normal diyo daha sekiz ay oldu. Bende tam olarak ne yapmalıyım bilmiyorum
1 2 ay daha bekleyip esinizi teste ikna etmelisiniz sizin bir rahatsizliginiz yoksa esinizin sperm degerlerinde anormallikler olabilir .Ona gore onlem alirsiniz gec olmadan m

Kullanip hamile kalanlar var ki bu jeli bizimde sperm hızımız yavaş faydasi olur mu acaba

Ben kullanıyorum hala 2 ay oldu ancak hamileliğe bir etkisi olmadı gerçi bizde problem olduğu için etkı etmediğini düşünüyorum spermleri hizlandırdığını duydum daha doğrusu spermin hızlanması için gerekli ortamı hazırlıyormuş öyle diyorlar

bu jeli nerden temin ediyoruz peki? ben de kullanılan yağların sperme zarar verdiğini daha yeni duydum. yani dün tesadüfen başka bişi araştırırken.

bu jeli nerden temin ediyoruz peki? ben de kullanılan yağların sperme zarar verdiğini daha yeni duydum. yani dün tesadüfen başka bişi araştırırken.

evet herşey zarar veriyor bende kuruluk problemi aşırı olduğu için mecburiyetten kullanıyorum internette resmi satış sayfası mevcut ben internetten almadım ama eczacıma getirttirdim aynı gün temin ettiler.

Ben 1 seneye yakindir kullaniyorum hamile falan kalmadim sadece kayganlastirici niyetiyle devam ediyorum
En uygun gitti gidiyor da var

Hamile misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…