• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pravaxin ilacı kullanan ya da bilen

badgirlririi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
3
0
1
27
Adet düzensizliği ve sancısı için doktora gittim ve kan idrar tahlilleri ve ultrason istedi sonucunda küçük küçük ama tedavi gerektirmeyen kendiliğinden geçen kistlerin olduğunu söyledi bunlar düzensizlik ve tüylenme yapabilirmiş sadece ve reçetesiz satılan pravaxin adındaki bu ilacı verdi ve bitkisel olduğunu söyledi ilacı henüz almadım araştırmak istedim ama internette ne kullananların yorumları var ne de herhangi bir bilgi. Hiç bişey bulamadım kullanan ya da bilen varsa bana bilgi verebilir mi? Bi de sizde de bu şekilde tüylenme sorunu var mı bende aslında hiç yok böyle bir sorun olsun istemiyorum bunun icin ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler

ben daha önce kullandım 33-39 gün arasında değişen döngümü 2 aylığına 30 güne düşürdü cildime de iyi geldi. Ancak 6 ay kullanılması gerekirken yalnızca 2 ay kullandığım için bırakınca tekrar eski haline döndü şimdi yeniden kullanmaya başladım değişiklik olursa haber veririm

Merhaba arkadaşlar. Benimde adet öncesi sendromum var pms. Adet olmadan 10 gün önce başlıyor belirtiler. Sürekli ağlıyorum göğüste aşırı hassasiyet. Yürürken bile acıyor. Doktor banada bu paravaxin önerdi. 1 ay kullandım adetime 7 gün kaldı. Çok belirti yok. İşe yarayan oldu mu kızlar ???

Merhaba arkadaşlar 45 gündür pravaxin kullanıyorum. Adet sancım ilk gün çok ağrılı oluyordu dayanamayıp majezik içiyordum. Sonrasında ağrım olmuyordu. Pravaxin içtikten sonra sinir, stres, ağrılarım çok çok azaldı. Hassasiyet adete üç gün kala daha belirgin oldu. Yalnız adet olmadan önce karnımda gario ağrılar oldu biraz akıntım oldu. İçeriği hayıt ve magnezyum. Pms olan kadın kullansın. Bana doktor 3 ay kullan dedi. Adetimin miktarında artma olmadı. Genelde az oluyor kanamam. Şiddetle tavsiye ederim.

Back