• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pratik yapmak için yabancı msn arkadaşı?

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
34
İzmir
arkdaşlar merhaba konuyla ne kadar alakası var bilmiyorum ama ben msnde ingilizce konuşabilceğim arkdaşlar arıyorum nerden bulabilirim sanırım yabancı arkadaş bulma siteleri armış ama bilmiyorum tam olarak bilen birileri varsa yardım edermi acaba

Canım ben eskiden chat sitelerinde yabancılarla konsuyordm doğru düzgn gibiyse eklıyordm msne yanı en kötü silersin zaten.. hatta o şekilde cok iyi bir arkadasım olmuştu brezilyalı 4 yıl falan konuştuk şimdi kaybettım bulmaya calışıyorm bi ara adresm falan değişnce:) İngilizcem de baya gelişmşti onun sayesnde mikrofonla fln konusuyordk en son hatta.. Şimdi hala nerde öğrendn ingilizceyi diyenlere onu söylerim:) Sen de öyle yapabilirsn chat sitelerinden düzgün birile karşılaşırsan eklersn fln.

valla ben kaç yıl önce icqnun chat stesını kullanmıştım programı indirmeden internet üzerinden konusuyorsn.. ama genelde sapık dediğin gibi:D aradan 1 tane cıkmıştı bana işte..

Back