- 16 Ağustos 2010
- 293.170
- 603.175
- 43
Ama yapılacakBen onunla 1.olmuştumYaparım çünkü kolay. Ama yuvalama yapamam mesela. Çünkü zor. Aaa ama bi dk zaten yuvalama çorba değil ki. Di mi @Minnosmeliss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama yapılacakBen onunla 1.olmuştumYaparım çünkü kolay. Ama yuvalama yapamam mesela. Çünkü zor. Aaa ama bi dk zaten yuvalama çorba değil ki. Di mi @Minnosmeliss
Gaziantepliler duymasınBence çorba hemso
Minik benceAma yapılacakBen onunla 1.olmuştum
Degil mi ama çorba aynıGaziantepliler duymasın
O zorlanır o çorbada benceMinik bence
Bende birinci olcamAma yapılacakBen onunla 1.olmuştum
NazoO zorlanır o çorbada bence
Yuvalamaya çorba denmesine kızıyor eşimin tarafı. Ben sadece onlara özgü bir tuhaflık olduğunu düşünürdüm ama Antep’in geneli öyleymiş. Ben Antep’te pek özellikle kebap yemeğe gitmem. Yuvalama yemeğe giderim.Ama yapılacakBen onunla 1.olmuştum
Onlar düğünlerde,bayramlarda,özel günlerde ana yemek olarak yiyorlar.Degil mi ama çorba aynı
Ama çok güzel bir lezzetYuvalamaya çorba denmesine kızıyor eşimin tarafı. Ben sadece onlara özgü bir tuhaflık olduğunu düşünürdüm ama Antep’in geneli öyleymiş. Ben Antep’te pek özellikle kebap yemeğe gitmem. Yuvalama yemeğe giderim.
Way be olamadık bi antep gelini kahretsinOnlar düğünlerde,bayramlarda,özel günlerde ana yemek olarak yiyorlar.
Senin yapamadığın yemek mi var nevoş yok artık, dünyada duyulmamış bişiyAma çok güzel bir lezzet
Ben güzel yaparım
Yuvalamanın adı bile yeter birinciliğe. Hele de marifetli ellerden çıkacaksa.Bende birinci olcam
Ben gelin alacağımWay be olamadık bi antep gelini kahretsin
Vardır benceSenin yapamadığın yemek mi var nevoş yok artık, dünyada duyulmamış bişiy
Sen evli misin hemşom?Way be olamadık bi antep gelini kahretsin
Ağzım sulandıYuvalamanın adı bile yeter birinciliğe. Hele de marifetli ellerden çıkacaksa.
Sen bamyayı bile güzel yaparsın NevoşAma çok güzel bir lezzet
Ben güzel yaparım
Şansa bak bizimkilerde ot çöp pehhhBen gelin alacağım
Kime?Ben gelin alacağım