Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmedim, ortaya mi yazmışlar? Ben medyum dedişe güldümEmmi şaşırdı, alla alla demiş bildirimde
Mune abla yazdı sonra
Heeee manyak bide numara vermisGörmedim, ortaya mi yazmışlar? Ben medyum dedişe güldüm
Mesaj yazdı mune ablaGörmedim, ortaya mi yazmışlar? Ben medyum dedişe güldüm
Gora geldi aklıma senin yüzüne ne olmuş ne olmuş yüzüme tobe estağfurullah birşey olmuşNeolmus
Ben aldım,Brad Pitt'i bana yapacak sana kimi alalım?Heeee manyak bide numara vermis
Pis sendemi begenmedinGora geldi aklıma senin yüzüne ne olmuş ne olmuş yüzüme tobe estağfurullah birşey olmuş
Her yer kırık kaynıyorMesaj yazdı mune abla
Sende müge anli gibi her lafinda piti söylüyoBen aldım,Brad Pitt'i bana yapacak sana kimi alalım?
Bir de Prens CharlesSende müge anli gibi her lafinda piti söylüyo
Ben niye yadırgamadımÇok garipsiyorum ben
Kadının icinde ukte kalmis onlarla evlenmekBir de Prens Charles
Aayy güzel canım ya ama vallahi hiç güleceğim yoktu bir güzel sordun ki nolmus diye kız çok yaşa iyi yaşaPis sendemi begenmedin
Hepimiz yasayalimAayy güzel canım ya ama vallahi hiç güleceğim yoktu bir güzel sordun ki nolmus diye kız çok yaşa iyi yaşa
BilmemBen niye yadırgamadım
AminnHepimiz yasayalim
Prens Philip de öldü, keşke ölmeden ben onu alsaydımBir de Prens Charles
İç çeken emojiBilmem
Brad neyse de ,Charles Buckhingham Sarayı yuzundendirKadının icinde ukte kalmis onlarla evlenmek
Ya, gencecik gittiPrens Philip de öldü, keşke ölmeden ben onu alsaydım