bu arada sevgili annelerimizNevreste Jenna16 @pearlshine @Margaret Hale E Elif_Eylul @RedGirl Minik Duduklu Tencere @Elhan @HanimKelesimiGetir @deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
@-cantanem- @Dediyy @Raxeria @sena zeynepBlue_Peri @Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere de @EvvaOriana ASSOSyal yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
unuttuklarım varsa affola
Teşekkür ederim canım Rabbim sizlerede evlat nasip etsin inşAllah
bu arada sevgili annelerimizNevreste Jenna16 @pearlshine @Margaret Hale E Elif_Eylul @RedGirl Minik Duduklu Tencere @Elhan @HanimKelesimiGetir @deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
@-cantanem- @Dediyy @Raxeria @sena zeynepBlue_Peri @Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere de @EvvaOriana ASSOSyal yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
unuttuklarım varsa affola
Sağolasın cancağzımGecmis olsun
Hayırdır ne oldu:/Sağolasın cancağzım
Sabah beri midem ekşiyor, kokuya tahammülüm yok. Test negatif, bende anlamadımHayırdır ne oldu:/
Geçmiş olsun canım.
Anladım sonradan bende evet yok cheesecake ler
Sağolun canlarGeçmiş olsun yasom
Hayırlısı olsunSabah beri midem ekşiyor, kokuya tahammülüm yok. Test negatif, bende anlamadım
Gecmiş olsun yasiii üşüttün mü acabaSağolun canlar
Sen de sağol cancağızımSağolasın cancağzım
Olabilir canım, dün gece çok serindiGecmiş olsun yasiii üşüttün mü acaba
Sağolasın yavrimu, muhtemelen üşüttüm
Akşam dedi ya:)İftar sonrası olabilir ya da iftara yakın:)Emmi kaçta gondercekki bildirimi
Yasican yüksek ihtimal üşüttün ayaklarından kendini çok geçmiş olsunSağolasın yavrimu, muhtemelen üşüttüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?