- 24 Haziran 2015
- 40.055
- 155.024
- 598
Burdayım burda kısa süreli bir şok yaşadım geçtiKukrisi kaybettik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım burda kısa süreli bir şok yaşadım geçtiKukrisi kaybettik![]()
AynenSukretmiyor haline işte apla diyom daha ne istiyor ki![]()
Sen fasille lebeniye ye söyleAnam beni solladilar tutun su hünkarla lebeniyi![]()
Lebiiis fasillemi demekSen fasille lebeniye ye söyle
Hünkar hünkarlığını yapıyor![]()
Kuzum bir görün istersen yaBirşey diyeceğim ya dün dişçi röntgen çekti iltihap yok dedi ama tam dişimin altı boğazım acıyor benim.
Pazartesi çektirmeye karar vermiştim ama yarın gidip normal dr a gostersem mi.İltihapli dış uyuşmaz diye korkuyorum yine![]()
Dimi ilaç kullanayım bence önce sonra uyuşmuyor deneyinceler canımdan can gidiyor en iyisi bayramdan sonra çektireyim ben ilaç bitinceKuzum bir görün istersen ya![]()
LEblebiye güzeldi
Benden korkmaLEblebiye güzeldi
Lebisten zarar gelmez Hunkarı kaldıralım oratadansonracimada seni
![]()
Genetikmiş canımBitmedi şu diş derdim ya o kadar da bakarım ama genetik midir nedendir bu anlamadım![]()
Yani bence öyle yap kuzum ay zor oluyorduryaDimi ilaç kullanayım bence önce sonra uyuşmuyor deneyinceler canımdan can gidiyor en iyisi bayramdan sonra çektireyim ben ilaç bitince![]()
Teyze de istersen o da seçenekSukretmiyor haline işte apla diyom daha ne istiyor ki![]()
Minnakım, senin kayınpeder yine aklını hinliğe kullanmışTeyze de istersen o da seçenek![]()
Niden fasille değilsen korkarımBenden korkma![]()
Ninede fena diiil aslındaTeyze de istersen o da seçenek![]()
Saldım çayıraNiden fasille değilsen korkarım![]()
Yakacaklar beni matmazelMinnakım, senin kayınpeder yine aklını hinliğe kullanmış![]()
Ebe de yavrum bizde anneanne babannneye ebe derlerNinede fena diiil aslında![]()