Bebek Beslenmesi pratik, bebek için tarhana çorbası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

__superisi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
154
16
298
antalya

malzemeler:
yoğurt(1,5 çay bardağı)
buday unu(2 yemek kaşığı)
patates,havuç,domates(istediğiniz sebzeler)
1 tatlı kaşığı zeytin yağı

yapılışı:
Malzemenin hepsi az su eklenerek karıştırılıp pişirilir,ocaktan inmeye yakın zeytin yağı eklenir.

Son düzenleme:
ben normal tarhana tarifi vereceksiniz zannettim. Peki yapılmış tarhanayı 1 yaşından önce verebilir miyiz? Bilginiz var mı?

bende bildiğimiz tarhana zannettim geçenlerde annem bildiğimiz tarhanadan birazcık vermiş ve gayette güzel yemiş ama içinde soğan, salça vs.. olduğu için tereddütteyim bende acaba verilse bi sorun olur mu :44::44:

kızım bayıla bayıla yedi vallahi çok sağolun tarif için

canım bebeğin kaç aylık? bnm bebeğim 2 yaşında olduğu için veriyorum. en fazla 6 aylık olması lazım cnm :) tarhana çorbası çok faydalı bebekler için :) tavsiye ederim :)

canım bebeğin kaç aylık? bnm bebeğim 2 yaşında olduğu için veriyorum. en fazla 6 aylık olması lazım cnm :) tarhana çorbası çok faydalı bebekler için :) tavsiye ederim :)
6 aylık oldu çok şükür ve tarifinizi uyguladım cook severek yedi. şimdi başka tarif arayışlarındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…