• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi pratik, bebek için tarhana çorbası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

__superisi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
154
16
298
antalya
$1307351488_400.jpg
malzemeler:
yoğurt(1,5 çay bardağı)
buday unu(2 yemek kaşığı)
patates,havuç,domates(istediğiniz sebzeler)
1 tatlı kaşığı zeytin yağı

yapılışı:
Malzemenin hepsi az su eklenerek karıştırılıp pişirilir,ocaktan inmeye yakın zeytin yağı eklenir.

Son düzenleme:
ben normal tarhana tarifi vereceksiniz zannettim. Peki yapılmış tarhanayı 1 yaşından önce verebilir miyiz? Bilginiz var mı?

bende bildiğimiz tarhana zannettim :1: geçenlerde annem bildiğimiz tarhanadan birazcık vermiş ve gayette güzel yemiş ama içinde soğan, salça vs.. olduğu için tereddütteyim bende acaba verilse bi sorun olur mu :44::44:

Eki Görüntüle 927512
malzemeler:
yoğurt(1,5 çay bardağı)
buday unu(2 yemek kaşığı)
patates,havuç,domates(istediğiniz sebzeler)
1 tatlı kaşığı zeytin yağı

yapılışı:
Malzemenin hepsi az su eklenerek karıştırılıp pişirilir,ocaktan inmeye yakın zeytin yağı eklenir.

kızım bayıla bayıla yedi vallahi çok sağolun tarif için :34:

bende bildiğimiz tarhana zannettim :1: geçenlerde annem bildiğimiz tarhanadan birazcık vermiş ve gayette güzel yemiş ama içinde soğan, salça vs.. olduğu için tereddütteyim bende acaba verilse bi sorun olur mu :44::44:

canım bebeğin kaç aylık? bnm bebeğim 2 yaşında olduğu için veriyorum. en fazla 6 aylık olması lazım cnm :) tarhana çorbası çok faydalı bebekler için :) tavsiye ederim :)

canım bebeğin kaç aylık? bnm bebeğim 2 yaşında olduğu için veriyorum. en fazla 6 aylık olması lazım cnm :) tarhana çorbası çok faydalı bebekler için :) tavsiye ederim :)
6 aylık oldu çok şükür ve tarifinizi uyguladım cook severek yedi. şimdi başka tarif arayışlarındayım:34:

Back