Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesipratik, bebek için tarhana çorbası
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
malzemeler: yoğurt(1,5 çay bardağı)
buday unu(2 yemek kaşığı)
patates,havuç,domates(istediğiniz sebzeler)
1 tatlı kaşığı zeytin yağı yapılışı: Malzemenin hepsi az su eklenerek karıştırılıp pişirilir,ocaktan inmeye yakın zeytin yağı eklenir.
bende bildiğimiz tarhana zannettim geçenlerde annem bildiğimiz tarhanadan birazcık vermiş ve gayette güzel yemiş ama içinde soğan, salça vs.. olduğu için tereddütteyim bende acaba verilse bi sorun olur mu :44::44:
Eki Görüntüle 927512
malzemeler: yoğurt(1,5 çay bardağı)
buday unu(2 yemek kaşığı)
patates,havuç,domates(istediğiniz sebzeler)
1 tatlı kaşığı zeytin yağı yapılışı: Malzemenin hepsi az su eklenerek karıştırılıp pişirilir,ocaktan inmeye yakın zeytin yağı eklenir.
bende bildiğimiz tarhana zannettim geçenlerde annem bildiğimiz tarhanadan birazcık vermiş ve gayette güzel yemiş ama içinde soğan, salça vs.. olduğu için tereddütteyim bende acaba verilse bi sorun olur mu :44::44:
canım bebeğin kaç aylık? bnm bebeğim 2 yaşında olduğu için veriyorum. en fazla 6 aylık olması lazım cnm :) tarhana çorbası çok faydalı bebekler için :) tavsiye ederim :)
canım bebeğin kaç aylık? bnm bebeğim 2 yaşında olduğu için veriyorum. en fazla 6 aylık olması lazım cnm :) tarhana çorbası çok faydalı bebekler için :) tavsiye ederim :)