geçmiş olsun cnm benimde bebğimde troid çıktı 31 haftalık doğdu şu an 2.5 aylık ama henüz ilaca başlamadık biz
çok tşk arkadaşım sağol senin bebeyinede allah sağlık versin.bazen ilacın saatini unutuyom birde vitamin damlaları var onları mamaya damlatsam olurmu.vitaminler karışırsa bi sakıncası varmı .şimdiden tşk
slm canım vallahi bebek hakkında hiç bilgim yok şimdi 21 martta kontrolümüz var aklıma gelen şeyleri soracam doktora. sizin bebeyiniz nekadarlık şuan sağlık durumu nasıl benim bebeyim ayına göre küçük bilmiyorum tedirginim yine sağlıklı olsunda bebeklerimiz.burdan birbirimize yazarsak sevinirim özeldende görüşlebiliriz.en azından fikir alışverişi olur
slm arkadaşlar 33 haftalık prametüre bebeyim oldu oksijene ihtiyacı olmadı 1 ay küvezde kaldı 31 aralıkta çıktık hastaneden sadece guvatıra bağlı troyit çıktı ve bizi endokrolojiye gitmemizi ve tedavi edilmemizi söylediler gittik ve troyittin sınırlarında bebeyimin olduğunu söylediler euthyrox 25 mg diye bir hap kullanıyorum.lütfen aranızda bu sorunu paylaşan arkadaşlar varmı ben ilçede yaşıyorum bulunduğum yerdeki hastanede bu tedavi yok izmir ege ünvst.gitmekzorundayız acaba bu tedaviyi gören bebeklerimiz varmı bana lütfen fikir verin.allah bütün bebeklere sağlık versin şimdiden tşk .
slm canım vallahi bebek hakkında hiç bilgim yok şimdi 21 martta kontrolümüz var aklıma gelen şeyleri soracam doktora. sizin bebeyiniz nekadarlık şuan sağlık durumu nasıl benim bebeyim ayına göre küçük bilmiyorum tedirginim yine sağlıklı olsunda bebeklerimiz.
yeni doğanda 1 ay kaldık canım tşk ederimbebgin egedemi yattı
yeni doğanda 1 ay kaldık canım tşk ederim
slm canım hayır sağlık ocağı vermedi doktor verdi multitabs ferro sanol birdedevit 3 ama ben meyve suyu daha vermedimki başlasam olurmu portakal suyu demi. duyarlılığın için tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?