• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler prametüre bebeyimde troyit çıktı..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

orca44463

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
25
0
36
Manisa
slm arkadaşlar 33 haftalık prametüre bebeyim oldu oksijene ihtiyacı olmadı 1 ay küvezde kaldı 31 aralıkta çıktık hastaneden sadece guvatıra bağlı troyit çıktı ve bizi endokrolojiye gitmemizi ve tedavi edilmemizi söylediler gittik ve troyittin sınırlarında bebeyimin olduğunu söylediler euthyrox 25 mg diye bir hap kullanıyorum.lütfen aranızda bu sorunu paylaşan arkadaşlar varmı ben ilçede yaşıyorum bulunduğum yerdeki hastanede bu tedavi yok izmir ege ünvst.gitmekzorundayız acaba bu tedaviyi gören bebeklerimiz varmı bana lütfen fikir verin.allah bütün bebeklere sağlık versin şimdiden tşk .

geçmiş olsun cnm benimde bebğimde troid çıktı 31 haftalık doğdu şu an 2.5 aylık ama henüz ilaca başlamadık biz

BENİM OĞLUMDA VAR ARKADAŞIM. geçmiş olsun.15 aylık benim oğlumda her ay kan verip degerlerini takip ettiriyoruz.euthrox25 kullanıyoruz bizde.izmirliyim ben.topuk kanında çıktı bizim.herşey normal degerleri,gelişimi çok iyi.hastane hastane gezmeye gerek yok korkma her hastanede hormon tahlili yapılıyo.tsh t3 t4 ölçümü yapıldıktan sonra gerisi kolay bi çocuk doktoruda yeterli.size ne kadar ilaç kulanıp kullanmıycağınızı söylese yeter..ya ömür boyu yada geçici doğumsal tiroittir.bizimki şimdilik doğumsal geçic gözüküyo.guatırımız yok çok şükür.korkma sadece ne olursa olsun 3yaşına kadar ilaçlarını hr sabah aynı saatte ve ilk öğününden önce ver ilaçtan sonrada yarım saat bir saat emzirme.hepsi bu..bende çok ağladım çok üzüldüm.ama alıştım görünürde hiçbir problemimiz yok çok şükür.bir ilaç alıcaklar hepsi bu.allahım dermansız dert vermesin..

çok tşk arkadaşım sağol senin bebeyinede allah sağlık versin.bazen ilacın saatini unutuyom birde vitamin damlaları var onları mamaya damlatsam olurmu.vitaminler karışırsa bi sakıncası varmı .şimdiden tşk

çok tşk arkadaşım sağol senin bebeyinede allah sağlık versin.bazen ilacın saatini unutuyom birde vitamin damlaları var onları mamaya damlatsam olurmu.vitaminler karışırsa bi sakıncası varmı .şimdiden tşk

aman sakın saatini unutma her sabah saat yedide kalkıyorum ben 15aydır böyle.vitamin damlaları derken sağlık ocağının verdiklerimi.onlarsa eger ferro sanol olanı mamaya katma süt ve süt ürünleriyle alındıgı zaman degerini yitiriyo.bir iki damla meyve suyuyla verebilirsin.

slm canım hayır sağlık ocağı vermedi doktor verdi multitabs ferro sanol birdedevit 3 ama ben meyve suyu daha vermedimki başlasam olurmu portakal suyu demi. duyarlılığın için tşk ederim

vitamini verebilirsinde diğerlerini verme istersen meyve suyuyla dv3 de verebilirsin..ferroyu verme ama özellikle açken ver onu.peşinede emzirme yarım saat kadar.

burdan birbirimize yazarsak sevinirim özeldende görüşlebiliriz.en azından fikir alışverişi olur

burdan birbirimize yazarsak sevinirim özeldende görüşlebiliriz.en azından fikir alışverişi olur
slm canım vallahi bebek hakkında hiç bilgim yok şimdi 21 martta kontrolümüz var aklıma gelen şeyleri soracam doktora. sizin bebeyiniz nekadarlık şuan sağlık durumu nasıl benim bebeyim ayına göre küçük bilmiyorum tedirginim yine sağlıklı olsunda bebeklerimiz.:61:

slm arkadaşlar 33 haftalık prametüre bebeyim oldu oksijene ihtiyacı olmadı 1 ay küvezde kaldı 31 aralıkta çıktık hastaneden sadece guvatıra bağlı troyit çıktı ve bizi endokrolojiye gitmemizi ve tedavi edilmemizi söylediler gittik ve troyittin sınırlarında bebeyimin olduğunu söylediler euthyrox 25 mg diye bir hap kullanıyorum.lütfen aranızda bu sorunu paylaşan arkadaşlar varmı ben ilçede yaşıyorum bulunduğum yerdeki hastanede bu tedavi yok izmir ege ünvst.gitmekzorundayız acaba bu tedaviyi gören bebeklerimiz varmı bana lütfen fikir verin.allah bütün bebeklere sağlık versin şimdiden tşk .

krkulcak bişey yok bizde egede kontorl altındayız. önceden heray gidiyorduk şimdi 3 aydan 3 aya sakın ilaçı ihmal etme bbende 30 haftalık dogum yaptım 55 küvezde kaldı yavaş yavaş igleşiyoruz.

slm canım vallahi bebek hakkında hiç bilgim yok şimdi 21 martta kontrolümüz var aklıma gelen şeyleri soracam doktora. sizin bebeyiniz nekadarlık şuan sağlık durumu nasıl benim bebeyim ayına göre küçük bilmiyorum tedirginim yine sağlıklı olsunda bebeklerimiz.:61:

15.aya girdi oğlum.gelişiimi çok iyi şükür boyu ayından önde gidiyo.doktorumuzda çok iyi diyo.çünkü en önemlisi beyin ve vücut gelişimiymiş.ilaçlara kontrollere devamediyoruz.her sabah bi ilacın dışında çok şükürki hiçbir şey yok..ama ilaç çok önemli sakın ihmal etme

slm canım hayır sağlık ocağı vermedi doktor verdi multitabs ferro sanol birdedevit 3 ama ben meyve suyu daha vermedimki başlasam olurmu portakal suyu demi. duyarlılığın için tşk ederim

sabah ilk trioit ilaçını ver sonra multitabsı mamaya katabilirsin ferro sanolu mamadan yarım saat önce ver aç olsun bu arada daha meyve sularına başlama 4.aydan sonra başla

selam canım naptınız kan verdinizmi biz önümüzdeki hafta vericez bakalım ne alemdeyiz..

slm canım gitmedik martın 21 randevumuz var bakalım inşallah bişey çıkmaz sizinde umarım iyi geçer allah yardımcımız olsun

Back