• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prakten?

tburcu

Gınaa Gelebiliteli..
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
1.880
14
68
Antalya
sevgili forumdaşlarım :46:

aranızda daha önceden prakten kullanan var mı acaba?yada etkisini duyan?

internet araştırmalarından sonra bugün aldım..eğer benimle birlikte denemek isteyen olursa yada şuan kullanan veyaa

duyupta kullanmak isteyen varsa zaman kaybetmeden alabilirse alsınve birlikte kullanıp görelim bakalım işe yarıyor mu alabiliyor muyuz kilocukları:1::46:

prakteni bende duydum bide viminfer diye bi ilaç duydum arkadaşım kullanmış çok faydasını görmüş acayip iştah açıyomuş eczaneye sordum 24 lira dedi yanımda para yoktu alamadım prakten nasıl şurup mu kapsül mü?

prakten şurup cnm.ben senin dediğini hiç duymadım ama praktene benzer bir de sipraktin var.ben daha önce sipraktin kullanmıştım ama yarım bıraktığım çin bir faydasını görmedim.şimdide prakteni deniyorum bakalım..

Ben bir ara kullanmıştım ama kısa süre kullandım sanırım faydası olmamıştı.
Yanlız acıktırıyor bence, elim ayağım titrerdi acıkınca.
Tekrar mı denesem acaba, iyi hatırlattın..
:44:

Ben bir ara kullanmıştım ama kısa süre kullandım sanırım faydası olmamıştı.
Yanlız acıktırıyor bence, elim ayağım titrerdi acıkınca.
Tekrar mı denesem acaba, iyi hatırlattın..
:44:

:1:evt cnm kısa süre kullanınca bi faydası olmuyor malesef..bende söylediğim gibi sipraktini denemiştim daha önce..ama yarım yamalak kullandığım için bir faydasını görmemiştim..tekrar denemekte fayda var bence:34:

Bi yan etkisi felan varmı ? :)
alan arkdasım 1 ay kullanıp yaz bakalım sonuç ne oluyor:)

valla cnm ben bi yan etkisini görmedim..kaç gündür kullanıyorum ne br halsizlik ne bi uyku sersemliği hiç bir şey olmadı..yada başka türlü bi yan etki yaşamadım çok şükür:nazar: düzenli olarak kullanıyorum bitene kadar hırslıyım bu kez:1: benm iştahım zaten fazlasıyla yerindeydi fakat alamıyordum..dedm belki iştahım biraz daha açılırsa alabilirim..tabi bu tür ek kilo aldırıcı şeylerin yanında düzenli uykuda çok önemli..sonuçları değişiklik oldukça bildiricem elbet:34:

ben aldım arkadaslar 3 gun oldu kullanalı belkı yenı dıye cok bısey hıssetmıyorum baska bı baslıkta da yazdım sabahları degılde aksamları cok acıkıyorsun ama ben sadece bır olcek alıyorum sonucta ılac zararı olmasın dıye al denıyelım beraber:)

kızlar kullanmaya başlayalı 1hafta oluyor yavaş yavaş anca etkisini göstermeye başladı..ben zaten iştahı açık olan biri olarak daha da artması için kullanmaya başlamıştım..yani benim açımdan değişen pek bişey olmadı.ama kesinlikle iştah açtırıyor.ben dolu dolu yemek yerim.ve yedikten 1saat sonra fln tekrar acıkırdım..:56:şimdi bu yarım saate indi:56:..tabi bu benim bünyeye göre..:1:sizde ne olur ne olmaz onu bilemem..hmm bide unutmadan,dedim ya bünyeye göre değişir diye..gerçekten öyle..çünkü bende ne uyku ne sersemlik hiç bişey yapmadı:nazar:

gündüz koşturmalardan pek bişey anlayamıyoruz sanırım bu ilaçların etkisini..ben kendi adıma böyle hissediyorum şuan çünkü gece çok acıkıyorum..yemekten kısa bi süre sonra acıkıyorum tekrar..abur cubur atıştırıyorum çayın yanında:1: ama ilerleyen saatlerde bu açlık durmak bilmiyor ve soluğu mutfakta alıyorum:1:gelsin sandviçler gitsin pekmezler:1: ve daha öncede ddiğim gibi uyku çok önemli kızlar..düzenli uyumaya çalışın kilo almak istiyosanız..bu şurup uyku yapıyormuş ama bende öle bişey olmadı..ama lütfen dikkat edin kilo almak için uyku şart..:34:

Prakten banada verildi sabahları aç karna iç dedi doktor içtim yaptığı sadece uyku ve sersemlik iştahım açılmadı 39 kiloyum okulda yerlere yattım uykusuzluktan gece içeyim dedim hafta sonuna denk getirdim bünyem alışır diye tekrar denedim gece yatmadan içtim sabah tekrar sürünerek uyandım ve bütün gün ölü gibi yattım gözlerim açılmadı çok yan etkisi var ben tavsiye etmiyorum astım hastaları içmemeli yazıyo zaten prospektüste o yüzdende bıraktım kullanmayı düşünmüyorum

Praktenle ilgili bir bilgim yok ama bildiğin çocuk şurubu polivit ile 50 kg dan 56 kg ya çıktım..... iştah açtı bende oldukça..

sevgili forumdaşlarım :46:

aranızda daha önceden prakten kullanan var mı acaba?yada etkisini duyan?

internet araştırmalarından sonra bugün aldım..eğer benimle birlikte denemek isteyen olursa yada şuan kullanan veyaa

duyupta kullanmak isteyen varsa zaman kaybetmeden alabilirse alsınve birlikte kullanıp görelim bakalım işe yarıyor mu alabiliyor muyuz kilocukları:1::46:

canım ben bundan 1 bucuk sene once mıde kanaması gecırdım 1 ayda 9 kılo werdım ıylestım ama bı turlu eskı kıloma kawusamadım cok sey denedım ama olmadı bı eczanecı tanıdıgm prakten werdı 1 haftada benı toparladı ama fecı uyuklatıyoo ben ayakta uyuyodum resmen sonra bıkca eczaneye sordum artık satılmadıgı soledıler se nerden buldun acaba???

sanırım yan etkisiymiş iştah açıcı olması. bende o yan etkiyi hiç göstermedi ki tek derdim iştahsızlık benim :S

canım ben bundan 1 bucuk sene once mıde kanaması gecırdım 1 ayda 9 kılo werdım ıylestım ama bı turlu eskı kıloma kawusamadım cok sey denedım ama olmadı bı eczanecı tanıdıgm prakten werdı 1 haftada benı toparladı ama fecı uyuklatıyoo ben ayakta uyuyodum resmen sonra bıkca eczaneye sordum artık satılmadıgı soledıler se nerden buldun acaba???

öncelikle geçmiş olsun canm.. eczaneden aldım cnm bende..başka bi yerde bulunması imkansız ztn..valla bende konuyu açtığım günden beri kullanıyodum 1haftaya kdr etkisni göstermiş varolan iştahıma iştah katmıştı..ta ki kas ağrıları ve boğazımda kuruluk yapana kdr..içeriğinde de yazıyor ztn..bide yan etkisi olmadı demiştim hep burda da uyku sersemlk fln yapmamıştı ama kas ağrısı bitirdi beni kendi kendme nazar ettim:5: oyüzdn bırakmak zorunda kaldım..

sanırım yan etkisiymiş iştah açıcı olması. bende o yan etkiyi hiç göstermedi ki tek derdim iştahsızlık benim :S

canm düzenli uyumaya erken kalkmaya çalış..çerez ye bol bol fındık ceviz vs..bende hep yediğim halde alamam:1:

Back