• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pr.dr.Cüneyt ÖZEK'e burun ve göğüs estetiği yaptırdım

nezihederya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
1
0
36
İstanbul
17 Mayıs 2010 tarihinde Prof.dr.Cüneyt ÖZEK'e göğüs ve burun estetiği yaptırdım.Ameliyattan önce korkularım vardı.Cüneyt bey ile konuştuktan sonra bütün korkularımı atlatmıştım.ameliyatım silikon ve burun estetiği olmak üzere 4 saat sürdü.Ameliyattan sonraki aşamalarda burnumda hiç bir şekilde ağrı ya da sızı hisetmedim.tamponlarımdan çok endişeleniyordum acır korkusuyla ve estetik olan arkadaşlarım burunlarından bir metreye yakın tampon çıktıklarını söylemişti.benim tamponlarım çok küçüktü ve hiç acımadı.
Göğüslerime gelince,çok memnunum sadece 3 gün ağrı hisettim o kadar.Ekim ayında Prof.dr.Cüneyt ÖZEK'e yağlarımı aldıracağım.hiç korkmuyorum.doktoruma güveniyorum.şu an 24 yaşındayım Allah nasip eder de uzun yaşarsak 20 sene sonra da doktoruma yüzümü gerdirteceğim:)

17 Mayıs 2010 tarihinde Prof.dr.Cüneyt ÖZEK'e göğüs ve burun estetiği yaptırdım.Ameliyattan önce korkularım vardı.Cüneyt bey ile konuştuktan sonra bütün korkularımı atlatmıştım.ameliyatım silikon ve burun estetiği olmak üzere 4 saat sürdü.Ameliyattan sonraki aşamalarda burnumda hiç bir şekilde ağrı ya da sızı hisetmedim.tamponlarımdan çok endişeleniyordum acır korkusuyla ve estetik olan arkadaşlarım burunlarından bir metreye yakın tampon çıktıklarını söylemişti.benim tamponlarım çok küçüktü ve hiç acımadı.
Göğüslerime gelince,çok memnunum sadece 3 gün ağrı hisettim o kadar.Ekim ayında Prof.dr.Cüneyt ÖZEK'e yağlarımı aldıracağım.hiç korkmuyorum.doktoruma güveniyorum.şu an 24 yaşındayım Allah nasip eder de uzun yaşarsak 20 sene sonra da doktoruma yüzümü gerdirteceğim:)

ya burun estetiğini ne kadara yaptı?

hihihih koptum kız alemsin :1: aynen ya ne cesaret saygılar hürmetler vış :D helal

walla canım
arkadaşımız bıde amelıatLAR gıbı deılde carsıdan alışveriş yapıpta eve gelmıi gibi anlatıyorda
tamam benımkı cok zorlu gectı de
yok anacım ıkı amelıat bu kadar kolay olmamalı
masallah dıyım:nazar:

tam onbeş gün önce bende izmirde hem burun hem göğüs ameliyatı oldum çok raht geçti iyileştim detay isteyenlere yardımcı olurum sevgiler....

tam onbeş gün önce bende izmirde hem burun hem göğüs ameliyatı oldum çok raht geçti iyileştim detay isteyenlere yardımcı olurum sevgiler....

slm canım kime ve ne kadara yaptırdın izmirde bende özgür erdemle görüşsemmi diyorum ama yaptığı gösü gördüm top top olmuştu ya seninki orjinali gibin durdumu geçmiş olsun bu arada

Dr.cüneyt özek e meme protezi oldu benım arkadaş hiç memnun degıl çok sert ve görunum olarak hiç ii yapmamış sonradan degiştirmek istedi ama olmadı bende duşunuyorum ama ii birine varsa söyleyın arkadaşlar

Sılıkon meme yaptırıcam ama bana yardımcı olun arkadaşlar dr. Cüneyt özek olmasın başka doktor öneren varmıdır .. Beklıyorum

ya burun var burun var arkadaş benmki insan burnu degıl ya

Back
X