- Konu Sahibi nezihederya
17 Mayıs 2010 tarihinde Prof.dr.Cüneyt ÖZEK'e göğüs ve burun estetiği yaptırdım.Ameliyattan önce korkularım vardı.Cüneyt bey ile konuştuktan sonra bütün korkularımı atlatmıştım.ameliyatım silikon ve burun estetiği olmak üzere 4 saat sürdü.Ameliyattan sonraki aşamalarda burnumda hiç bir şekilde ağrı ya da sızı hisetmedim.tamponlarımdan çok endişeleniyordum acır korkusuyla ve estetik olan arkadaşlarım burunlarından bir metreye yakın tampon çıktıklarını söylemişti.benim tamponlarım çok küçüktü ve hiç acımadı.
Göğüslerime gelince,çok memnunum sadece 3 gün ağrı hisettim o kadar.Ekim ayında Prof.dr.Cüneyt ÖZEK'e yağlarımı aldıracağım.hiç korkmuyorum.doktoruma güveniyorum.şu an 24 yaşındayım Allah nasip eder de uzun yaşarsak 20 sene sonra da doktoruma yüzümü gerdirteceğim:)
Göğüslerime gelince,çok memnunum sadece 3 gün ağrı hisettim o kadar.Ekim ayında Prof.dr.Cüneyt ÖZEK'e yağlarımı aldıracağım.hiç korkmuyorum.doktoruma güveniyorum.şu an 24 yaşındayım Allah nasip eder de uzun yaşarsak 20 sene sonra da doktoruma yüzümü gerdirteceğim:)