- 16 Haziran 2011
- 303
- 313
- 303
merhaba kızlarr. 4. Denememin sonunda Rabbim dualarımızı kabul etti ve pozitif sonuca ulaştık. Rabbim tedavi gören herkese pozitif sonuçlar nasip etsin inş, hep dua edeceğim çünkü çok zor yollardan geçiyoruz. En iyi birbirimizi biz anlarız. Daha çok yeni test sonucum, dün akşam öğrendim ve cumartesi bir test daha istedi dr. İnşallah sorunsuz bir şekilde kavusurum bebeğime. Dün bazı ilaçları kesti ama crinone jel sabah akşam devam, coraspin günde 1 tane ve göbekten günde bir iğne clexane. Ayrıca haftada 1 kere proluton iğne kalçadan vurulacakmısım. tecrübeli arkadaslar yazarsa sevinirim, bu ilaçlar ne kadar daha kullanılacak?
Ayrıca bana blast transfer edildi son dondurulmusumuz 1 taneciğimiz :) şu an kaç haftalık oluyor? Bgn 15. Günüm. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çoook sevinirimm. Şu kafası karısık arkadasınıza yardım eder misiniz :)
Ayrıca bana blast transfer edildi son dondurulmusumuz 1 taneciğimiz :) şu an kaç haftalık oluyor? Bgn 15. Günüm. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çoook sevinirimm. Şu kafası karısık arkadasınıza yardım eder misiniz :)