pozitif sonucu aldıktan sonra neler yaptınız?

gulseren4434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
1.332
2
merhaba arkadaşlar merak ettiğim şey, transferden sonra 11 gün boyunca yatmak gerekiyor peki pozitif sonucu aldıktan sonradamı yine yatmalı 3 ay boyunca? sizler ne yaptınız işe başladınız mı? yolculuk yaptınız mı (otobüs, otomobil)? evde ağır olmayan işlerinizi gördünüz mü? vs vs cevaplarsanız memnun olurum...

ben transfet sonrası hep yattım ama genede bebegimi düşürdüm yüce mevla onu sana nasip ettiyse zaten olur ne yaparsan yap bence sen stresten uzak dur mutlu oldugun şeylerle ugraş ve mutlu oldugun insanların yanına ol allah yuardımcın olsun inşallah melegine kavuşursun

ben transfer günü yattım sadece.daha sonra dolaştım evin içinde.iş falan yapmadım tabi ama,yatağa bağlanmakta gerekmiyorki..10 haftalık olduk ama minübüse yada otobüse binmedim hiç.eşim götürüp getiriyor beni heryere.bana kalsa ben binerdim amayasakkelime

slm bende yatmadım sadece ilk gün yattım.ondan sonra işe geldim ve hergün otobüse biniyorum. sabah iki kere akşam iki kere.yatmak la zaten hiç alakası yok.dr lar da aynı şeyi söylüyorlar.
şimdi allah a şükürler olsunki hamişim

bende doktora giderken otobüsle gittim, sonra 5 saatlik yolculuk yaptım her seferinde pişmanlık duydum ama kısmet aslında rahat olmak gerekiyor... allahım isterse oluyor

benim kafamdaki şu işin agırmı benim işim agır yani agır derken stres fazla ve çok hareketli bence insanın işiylede alakalı öyle degilmi

Bende tuttuysa zaten bişey olmaz deyip iş yapmaya koyulmuştum.Ve kanamam oldu.bence risk taşıyanlar yapmamamlı hiç bir iş.
Ben 9 ay yapmama kararı aldım.Ben önlemimi alayımda zaten hayırlısı neyse o olsun.

kılar ben sadece transfer yapıldığı gün yattım ondan sonraki günler evde dolaştım ağır olmayan her işi yaptım şuan hamileyim yatmıyorum ama yine ağır birşey kaldırmıyor birşey almak için asılmıyorum birde ağır temizlik işleriyle uğraşmıyorum.Bana dr. öyle söylemişti onun dışında hayatına devam (çalışıyorsan çalışmanada devam edbilirsin dedi) Allah hepinizin gönlüne göreversin çok incelemeyin her şeyi nasip bu işler.a.s.

kızlar bende transferden sonra 10 gün dinlendim ama öyle yanımda biri felan yoktu işleri yemekleri eşim yaptı..:)) bende ufak şeyleri yaptım tabiki evde dolaştım zaten hergün eczaneye iğneye gittim yürüyüş oluyordu.. eşim evde olduğunda kısa yürüyüşler yaptık.. aşılamalarımda eşim hep araba ayarlamıştı hastane için bu tedavimde aman dedim hep otobüsle gidiyoruz nasılsa oturacağım dedim otobüsle gittik geldik.. hatta birkeresinde bayağı çalkalayarak geldik otobüsde.. kaç kere derinden hapşırdım kasığıma ağrı girdi endişelendim ama kısmet olunca bişey olmuyormuş.. sonucu öğrenincede adet dönemine denk geldiği için 1 hafta daha dikkat ettim sonrası normala döndü ama yine elektrik süpürgesini felan eşim yapıyor.. mutfakta yardım ediyor...onların dışında şu anda herşey normal çok şükür..

benim transferden sonra vücudumda şişme ve ağrı olduğu için çok hareket edemedim 4. haftadayım hala fazla hareket edemiyorum çünkü şişliğim hala devam ediyor dr zamanla ineceğini söylüyor hayırlısı bakalım

aslında bu şişlik iyi değil bende de olmuştu, 3 aylık hamile iken 7 kilo almıştım, dr. una haber vermen iyi , ben haber vermemiştim, dr daha iyi bilr tabiki

transferden sonra bende yattım ama evde temizlik dışında herişimi yaptım daha önceki aşılamalarımda annem hep yanımdaydı hiç kaldırmadı yerimden ama olmayınca olmyo bana kalsa hiç yatmazdım heralde yatak resmen battı alışık değilim ki sürekli hareket halinde olan biri için rabbime çok şükür ilk tüp denememde fazla sıkıntı çekmeden hamile kaldım şu andada çok rahatım mide ekşimelerinden başka şikayetim yok ama hala nereye gidersem gideyim eşim getirip götürüyor araba kullanmama ve otobüse falan binmeme dahi izin vermiyor bazen bu ilgi çok hoşuma giderken bazende çok can sıkıcı oluyor ............

kısslar cevaplarınız için çok teşekkür ederim 1 mayıs 2. ultrasonum var allahın izniyle bebişimin sesini duyarsam ve herşeyin yolunda gittiğini öğrenirsem dünyalar benim.

Ben Tüp Bebek Denememde 3gün Yattim 4.günü Işe Başladim Hergün Servisle 1.5. Saat Yolculuk Yaptim Yani... Ufak Kanamam Oldu Ama Hamileymişim 11 Ve 13 Hafta Aşiri Kanamam Oldu Düşük Tehlikesi Geçirdim(bu Arada Işten çiktim) Ama şuan Atlattim Allah'a şükür 20 Haftalik Oldu Bebişlerim Ama Hala Endişeliyim Inşallah Sağlikli Bi şekilde Dünyaya Getiririmm... Allah Herkese Nasip Etsinn.

Mrb gülserencim tedavileri konuşurken şimdi bebişlerimizi nasıl koruyacağımızı konuşuyoruz. Ben transferden sonra yattım ve 12 gün tuvalet yemek yemek hariç hiç yerimden kalkmadım ( hatta sürahiden suyu bardağa boşaltmama izin vermedi annem ve kardeşim) çalışma hayatından sonra çok boğucu bir dönemdi ama katlandım hamileliğimi öğrendikten sonra telaşım daha çok arttı ve bulmuşken kaybedersem korkusuyla 2 hafta daha yattım bu hafta daha yeni işime başladım ve bende stres yapmıyayım vücudumu germiyeyim diye eşime kullandırıyorum arabayı sabahları getirip akşamları alıyor inşallah başıma bir şey gelmez. ama benimde hala endişelerim var raporum ve izinlerim bitmeseyi yada evde olsaydım 3. ayı tamamlayana kadar evde istirahat etmeyi tercih ederdim.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…