• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pozitif sonuç 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gonulmeyvesi

Nirvana
Pro Üye
13 Mart 2019
14.198
50.349
598
Bir yanda kıpkırmızı 2 çizgiyi görüp acaba hamile miyim diye konu açan tatlış annelerimiz 😍

Bir yanda da hayalet çizgiyi görene kadar kör olan biz ve sonucunda ay galiba hamileyim diye sevinen yine biz 😅😄😄

Silik çizgilere artık inanmıyorumm beni yanılttı geçen ay çok üzüldümm
Bu ayda günüm geçmeden test yapmıcam inşallah 🤗🤗

Rabbim bebek bekleyen her anneye kolaylık versin
Biz bekleyenlere de en kısa sürede ve hayırlı zamanda nasip etsin 🌸🌸🌸

Bir yanda kıpkırmızı 2 çizgiyi görüp acaba hamile miyim diye konu açan tatlış annelerimiz 😍

Bir yanda da hayalet çizgiyi görene kadar kör olan biz ve sonucunda ay galiba hamileyim diye sevinen yine biz 😅😄😄

Amim canim.. catlatma ignesimi kullandin? O silik cizgilerle kafayi yiyen benim :) 6.gunden beri test yapiyorum bugun 9.gun silik çizgilerle bogusuyorum. 14.gunr kadar yapmicam diyorum ama yok arkadas sabredemiyorum 🤣 ignenin etkisi degildir diye dua ediyorumdur sadece 🤦‍♀️

Birden basligi gorunce hamilesin sandim☺️ İnsallah bu ay hayirli haber alirsin

Canim belki kimyasal gebelik yasadigin icin silik cikip adet görüyorsun gecen ay ben adete 6 gün kala test yaotim hep silik cikt hatta gözle zor görülür şekilde kan testide yptirdim pozitif cikti ama değer düşüktü sonra deger adete kadar dusmeye basladi ve adet gününde adet oldum.. belki sende kimyasal gebelik gecirmissindir

Amim canim.. catlatma ignesimi kullandin? O silik cizgilerle kafayi yiyen benim :) 6.gunden beri test yapiyorum bugun 9.gun silik çizgilerle bogusuyorum. 14.gunr kadar yapmicam diyorum ama yok arkadas sabredemiyorum 🤣 ignenin etkisi degildir diye dua ediyorumdur sadece 🤦‍♀️

Yok canım kullanmadım ilk kez geçen ay bariz çizgi gördüm bata 4 kala, adet günüme kadar her gün yaptım ama hep daha silik çıktı 2 gün geciktim sonra adet oldum
Adet olduğum yine kan verdim içim rahat etsin diye 0 çıktı
Eğer kmyasalsa bi değer çıkması lazımdı diyenler oldu ama bilmiyorum 🤔

Geçen ay ki test fotolarını ekelrim aşağıya

Canim belki kimyasal gebelik yasadigin icin silik cikip adet görüyorsun gecen ay ben adete 6 gün kala test yaotim hep silik cikt hatta gözle zor görülür şekilde kan testide yptirdim pozitif cikti ama değer düşüktü sonra deger adete kadar dusmeye basladi ve adet gününde adet oldum.. belki sende kimyasal gebelik gecirmissindir

Benimde 4 kala çıktı canım o zaman kan vermedim bat günüm gelsin diye

Git gide belirsiz oldu zaten adet oldum gidip yine kan verdim ama değer 0 çıktı
Doktor eğer
Kimyasal geçirdiysen yine bi değer çıkması lazım dedi ama çıkmadı bende :(

Kızlar bunlar geçen ay ki testlerim ben fazla abarttım belki de bilmiyorum
İlk test 4 gün kala
Diğer ikisi bat günü

Eklentiler

• 20191023_143306.jpg
    20191023_143306.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 85
  • 20191020_141754.jpg