Pozitif sonrası beta hcg az artması

tüp bebek transferi sonrası 11.gün beta hcg 87 pozitif geldi 13.gün 97 oldu artmadı doktorum çok ümitsiz kimyasal ya da dış gebelik diyor.hiç ümit yok değil mi?
Maalesef cok az artmis. Olması gereken düzeyde değil. Sağlıksız muhtemelen. Geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda sağlıkla hamile kalırsınız.

Nasıl ilerledi acaba durumun cnm benimki de senin durumunla aynı gibi
Çok arafta kalınan bir süreç o yüzden sizi anlıyorum. Benim de Eylül ayında başıma geldi, 10.gün 50, 12.gün 84 gibi değerlerdi. 16.gün 222, 20.gün 750 civarı oldu. Sonrasında keseyi de gördük ama maalesef boş gebelikti kalp atışı hiç duyulmadı kürtaj oldum. Şimdi ikinci denemem olacak yarın transferim var. Umarım sizinki sağlıklı ilerler

Çok arafta kalınan bir süreç o yüzden sizi anlıyorum. Benim de Eylül ayında başıma geldi, 10.gün 50, 12.gün 84 gibi değerlerdi. 16.gün 222, 20.gün 750 civarı oldu. Sonrasında keseyi de gördük ama maalesef boş gebelikti kalp atışı hiç duyulmadı kürtaj oldum. Şimdi ikinci denemem olacak yarın transferim var. Umarım sizinki sağlıklı ilerler
transferin 11.gunu değerim 71.98 çıktı transferin 14.gunu tekrar kan verdim değerim 89.92 çıktı moralim sıfır şuan doktorumla konuştum kimyasal da olabilir normalde ilerleyebilir dedi gidip kan vericem orda ve alttan muayene olucam bakalım sonuç ne olucak

transferin 11.gunu değerim 71.98 çıktı transferin 14.gunu tekrar kan verdim değerim 89.92 çıktı moralim sıfır şuan doktorumla konuştum kimyasal da olabilir normalde ilerleyebilir dedi gidip kan vericem orda ve alttan muayene olucam bakalım sonuç ne olucak
Alttan muayenede bir şey görünür mü henüz beta takip etmeniz gerek bence suan.

Bilmiyorum ki doktorum burda kan verdikten sonra sonucuna göre muayene edicem dedi Çarşamba günü gidicem doktorumun yanına
Vardır bir bildigi.rabbim Hayırlı haberler nasip etsin
alttan muayenedede kesenin görünmesi için Beta değerinin yüksek olması gerekli diye biliyorum. Benm 750ler çıktığında doktor 1hafta sonrası için çağırmıştı, tahmin ediyorum ki kese görünmesi için 1500 ve üzeri beta olmalı

5. Haftada Kese göründü ama Sağlıksız gebelik dendi 1 hafta düşmesini bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacağım Allah hepimize müjdeli haberler versin
Bende bugün doktoruma gittim cnm kimyasal gebelik dendi bana da ama kimyasal gebelikten sonra kendiliğinden hamile kalma ihtimali daha yüksekmiş inşallah normal yollarla gebe kalırım hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun cnm

Back
X