Bunu tek siz ve ben mi görebiliyoruz yoksa günlüğünüzü herkes görebiliyor mu siteye yeni üyeyim anlayamadım :)Merhaba; günlük; günlüğü açarken yani seniçok düşündüm, genel bir günlük mü olsa...? Takıntılarım var? huzursuzluğum? Modumun düşmesi? Üşengeçliğim?Olumsuzluğum bir nevi....
pozitif olma yolunda geliştirmek istiyorum kendimi. Olumsuz olsam da; ki “olumsuzum” :) olumsuzlukları içeren cümleler kurmamaya çalışıcam.
mutlu, pozitif olmak için önce küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıcam veee üç kelimelik olay gerekkk, HAREKETE GEÇME ZAMANI
Merhaba; hayırlı olsun üyeliğiniz. HerkesBunu tek siz ve ben mi görebiliyoruz yoksa günlüğünüzü herkes görebiliyor mu siteye yeni üyeyim anlayamadım :)
Teşekkür ederiiimmm. Bu arada resimleri güncellemenizi yeni gördüm çok hoşuma gitti artık ben de okurum günlüğünüzü :))Merhaba; hayırlı olsun üyeliğiniz. Herkes
Ooo çok teşekkürlerTeşekkür ederiiimmm. Bu arada resimleri güncellemenizi yeni gördüm çok hoşuma gitti artık ben de okurum günlüğünüzü :))
Ay şu zeytinin olduğu fotoğraf karesinden bişey yemedim ki benTarih: 15/11/2020
kilo: 78.50
Güne başlarken; 1 bardak ılık limonlu su içtim.
Ne yaptım mesela; Tırnaklarımı kestim :) Çörek otu yedim yarım avuç kadargezdim, dört-beş parça kıyafet aldım.
Su: 2 bardak
Spor: 7.000 adım , 2 dakika bisiklet çevirdim. (Bacaklarımla, spor ekipmanıyla değil)
kahvaltı
1 bardak şekersiz çay️
27 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 er domatessalatalık
1 haşlanmış yumurta
2-3 damla zeytinyağı
ara-akşam yemeği
arada cafede ve akşam yediklerimin fotosunu atıyorum. Akşamı 17:30 da kapadım, sonrası sadece 2 dilim ayva yedim
ev işi
Kahvaltı masasını topladım
Not: ibadet, kişisel bakım ve birkaç başlık daha eklemeyi düşünüyorum, şimdilik böyle oldu. Allaha şükür iyi başladım günlüğe
Süper olmuş.15 KASIM
kalori hesabı yaptığımdan; eklemek istiyorum
iyi geceler... günlüğüm
Süper olmuş.
Sağolun kızlarTakipteyim☘