Pozitif olma amaçlı günlüğüm

buketx

..
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
1.188
4.058
Merhaba; günlük; günlüğü açarken yani seni çok düşündüm, genel bir günlük mü olsa...? Takıntılarım var? huzursuzluğum? Modumun düşmesi? Üşengeçliğim?Olumsuzluğum bir nevi....

pozitif olma yolunda geliştirmek istiyorum kendimi. Olumsuz olsam da; ki “olumsuzum” :) olumsuzlukları içeren cümleler kurmamaya çalışıcam.

mutlu, pozitif olmak için önce küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıcam veee üç kelimelik olay gerekkk, HAREKETE GEÇME ZAMANI

Son düzenleme:
Bunu tek siz ve ben mi görebiliyoruz yoksa günlüğünüzü herkes görebiliyor mu siteye yeni üyeyim anlayamadım :)

Tarih: 15/11/2020

kilo: 78.50

Güne başlarken; 1 bardak ılık limonlu su içtim.

Ne yaptım mesela; Tırnaklarımı kestim :) Çörek otu yedim yarım avuç kadar gezdim, dört-beş parça kıyafet aldım.

Su: 2 bardak

Spor: 7.000 adım , 2 dakika bisiklet çevirdim. (Bacaklarımla, spor ekipmanıyla değil)

kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
27 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 er domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
2-3 damla zeytinyağı

ara-akşam yemeği
arada cafede ve akşam yediklerimin fotosunu atıyorum. Akşamı 17:30 da kapadım, sonrası sadece 2 dilim ayva yedim

ev işi
Kahvaltı masasını topladım

Not: ibadet, kişisel bakım ve birkaç başlık daha eklemeyi düşünüyorum, şimdilik böyle oldu. Allaha şükür iyi başladım günlüğe

Eklentiler

• 77D8D17A-C1A8-4171-AB0E-3B1B5190015B.jpeg
    500,3 KB · Görüntüleme: 95
  • 75588BC5-D4F8-477B-B36D-859DC2F31ADB.jpeg
    145,3 KB · Görüntüleme: 79
  • D26E2003-8B3A-4E14-B351-BA22F58EB58F.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 90
Mesajı tekrar düzenleyemiyormuşuz; 10 dak süresi varmış, eeee bişey yazmayı unutursam, ayrı mı yazıcam
ekmek sepetindeki ekmeklerden hiç yemedim diyecektim kuzu şiş olsa da yesem açım valla, hem erken kapadığımdan, hem de tıka basa yemedim ki. Bu sefer biraz esnek davranıcam, e tabi komple de salmıcam.

Ay şu zeytinin olduğu fotoğraf karesinden bişey yemedim ki ben Ne alaka koymuşum. Sağlık olsun

İyi geceler günlük; bugün diyet dışı paylaşamadım günümün nasıl geçtiğine dair cümleler ihmâlkarlık ettim, yazamadım şimdi de geç oldu. Kekimin fotosunu atıp kaçayım
Yarınnnnn telafi edeceğim anlatım bakımından

Eklentiler

• 2FA38D70-AFA2-45AD-BF74-BB923DE31470.jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 75
78.10 kg yim
Diyetim işe yarıyorrr, yavaş ve sindirerek. Hızla koşup, yorulup, vazgeçmek daha mı iyi işe yaradığını görmek çok güzelll

Sevgili günlük iki gündür diyet günlüğü gibi oluyor ama yarın yazarım inşaallah
Hadi ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…